Veliký úspěch seriálu Policie Modrava 2: Sledovanost je skvělá!

 Celebrity 
29. srpna 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Soňa Norisová a Jana Boušková v seriálu Policie Modrava 2 Nova
Režisér, scénáristé, herci i televize Nova mohou být spokojení! První díl druhé řady seriálu Policie Modrava, měl skvělou sledovanost. V neděli se na něj dívalo skoro 1,5 milionu lidí. Pokračuje tak trend z loňska, kdy každý z dílů vidělo od 1,4 do 1,9 milionu diváků.

Režisér Jaroslav Soukup sázel na to, že Modrava 2 zaujme diváky stejně, jako první série. Soňa Norisová, Jaroslav Satoranský, Filip Tomsa, Michal Holán, Jaroslava Stráská, Jana Boušková a další herci, přitáhli diváky k obrazovkám.

„Těší nás sledovanost Policie Modrava 2. Věříme, že i další díly se divákům budou líbit,” prohlásil režisér Jaroslav Soukup, který nejenom že kriminální příběhy natáčí na Šumavě, ale v této lokalitě také žije.

Na sledovanosti dalších sedmi z osmi nově natočených dílů bude hodně záležet. „V příštím roce by se měla natáčet Modrava 3 a samozřejmě pro televizi i pro producenta je nejdůležitější sledovanost. Nic jiného. A zatím to vypadá, že točit se bude. Scénáře se píšou,” řekl nám zdroj z televize.

Také v dalších dílech druhé série se bude krást i vraždit. A to vše bude opět doprovázené humornými situacemi i hláškami. Za úspěchem tohoto seriálu je mimo jiné i to, že režisér si nenechal mluvit do obsazení. A všechny role prošly castingem, či minimálně kvalitními kamerovými zkouškami. A to se mu velmi vyplatilo!

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47