Heidi Janků se rozhodla k radikálnímu kroku! A dělá dobře!

 Celebrity 
25. srpna 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Heidi Janků Ivo Pavlíka velmi milovala, ale zbytečně a tetrálně truchlit nemá smysl ShowPix
Má si vyplakat oči, polykat prášky, truchlit, naříkat, ale stejně mu život nevrátí? Nebo léčit smutek prací a dělat to, co umí, co jí baví a co jí živí? Řeč je o Heidi Janků a jejím nedávno zesnulém manželovi Ivo Pavlíkovi (†84). Zpěvačka udělala to nejlepší, co vůbec mohla.

Před týdnem Heidi pohřbila svého milovaného manžela a uvědomila si, že přemírou smutku, stejně nic nezmůže. A snad více, než kdy jindy, potřebuje teď mezi lidi!

Janků zrušila jen jedno vystoupení, které se mělo konat v Rumburku. Teď ale říká, že to bylo naposled!
 
„Vím, že se stalo to, co se jednou stát muselo, a bylo to nevyhnutelné. Stále dokola si opakuji, že Ivoš prožil krásný život a to nejen po mém boku. Dožil se úctyhodného věku, jeho odchod byl důstojný, bez dlouhého trápení a velkých bolestí. Všechna tato ujišťování mi ale bohužel zatím nepomáhají mírnit můj žal a velkou bolest v srdci. Snad jednou,“ říká Heidi Janků.

Ivo Pavlík byl energický člověk, který miloval život, humor, i černý humor, trochu sarkastický. A poslední, co by si přál bylo, aby po něm někdo truchlil, trápil se. A už vůbec ne jeho žena.

„Ivoš by chtěl, abych se co nejdříve vrátila na pódia. Pokusím se o to tuto sobotu v Ostravě. Jak symbolické! Držte mi palce!“ dodala zpěvačka.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod