Chudák herec Kačer: Má těžce nemocnou ženu a teď problémy potkaly i jeho!

 Celebrity 
21. srpna 2017 04:10 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jana Kačer trápí zdravotné potíže. Neustále se ale zajímá o stav své ženy Niny Divíškové ShowPix
Smůla nechodí po horách, ale po lidech! Herec a režisér Jan Kačer to nemá lehké. Doma má těžce nemocnou ženu, herečku Ninu Divíškovou a teď zdravotní problémy potkaly i jeho!

Nina Divíšková před časem onemocněla Alzheimerovou nemocí. Tato degenerativní nemoc mozku u ní postupuje poměrně rychle. Musela se vzdát profese a potřebuje stálou denní péči. Stará se o ní rodina. Vše ostatní je na jejím manželovi Janu Kačerovi.

Ten ještě hraje účastní se akcí, včetně charit, jako třeba události Konta Bariéry. Jenže po celou dobu musel sedět. „Má problémy s chůzí. Může za to jeho nadváha i další potíže. Moc toho neujde," svěřila se jedna z organizátorek akce.

Kačer je letitou tváří Konta Bariéry, ale bariéry jako takové musí sám překonávat. Má problémy doma i v profesi právě kvůli zdravotním potížím.

„On má ten problém, že jak přišly starosti s Ninou, řešil to jídlem. Neměl dostatek pohybu a tou nadváhou trpí klouby. Trochu zanevřel na svět, protože ho samozřejmě strašně štve, že žena, s níž žije přes padesát let, takhle onemocněla," dodal zdroj z jeho okolí.

Alzheimerova nemoc, jakou trpí Nina Divíšková, propukla třeba u herečky Květy Fialové, jejího manžela, režiséra Pavla Háši, zpěváka Karla Štědrého a měli ji třeba Jiří Císler či mnozí další umělci. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47