Diváci se konečně dočkají! Policie Modrava 2 přichází!

 Celebrity 
21. srpna 2017 02:15 / René Černý
  0
📷
5 fotografií v galerii
Ústřední dvojice Soňa Norisová a Jaroslav Satoranský se na Nově objeví už v neděli večer! Nova
Už v neděli budou moct diváci sledovat druhou řadu nejúspěšnějšího seriálu posledního desetiletí Policie Modrava. Dočkají se i svých hrdinů, v čele s Jaroslavem Satoranských či Soňou Norisovou. Na co všechno se mohou diváci těšit?

Od 27. srpna přinese televize Nova nových osm dílů kriminálních příběhů ze Šumavy. Z míst, kde režisér Jaroslav Soukup roky žije. Šumavu dobře zná, a i proto zasadil příběhy do míst, která si i diváci zamilovali.

Vždyť už díky prvné sérii stoupl na Šumavě turistický ruch. Zvedl se zájem o zdejší nemovitosti, dokonce i o ty, v kterých se točilo. Některé z nich byly totiž na prodej!

A na co je režisér Soukup kromě skvělého týmu hrdý? „Mimo jiné i na to, že všechno jsme stoprocentně natočili v šumavských reálech a exteriérech. Ani vteřina seriálu nebyla natočena v pražském atelieru," svěřil se režisér s tím, že ho samozřejmě těšilo, že při první dávce seriálu každý z dílů sledovalo přes 2 miliony diváků, což je televizní rekord. 

Kromě Jaroslava Satoranského, Soni Norisové, Filipa Tomsy, Michala Holána uvidí diváci opět Janu Bouškovou, Táňu Medveckou a mnohé další hrdiny. A objeví se i některé další postavy. 

Příběhy vycházejí z většiny z reálných kriminálních činů, ať už přímo ze Šumavy nebo z okolí. Bude se vraždit, vyšetřovat, podvádět i krást. Jako v běžném životě. Nicméně jde o kriminálku, kde nechybí smysl pro humor ani romantika. 

Za úspěchem už první série stojí podle mnohých filmových odborníků i to, že si režisér Soukup nenechal mluvit do obsazení. „Měl smlouvu na to, že ani producent ani televize mu do toho mluvit nebudou. Na každou, byť sebemenší roli, se dělal casting anebo alespoň kamerovky. A v tom je zásadní díl úspěchu," dodal zdroj ze štábu.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47