Karel Gott musí kvůli nemoci rušit i další vystoupení!

 Celebrity 
20. srpna 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott musí rušit i další svá vystoupení a soukromý program na dny dopředu! ShowPix
Došlo na slova přátel, kolegů i řady lékařů. Karel Gott se v posledních měsících vůbec nešetřil a teď na to takzvaně “dojel”. Onemocněl a musel zrušit všechna vystoupení i soukromé aktivity v následujících dnech!

Vypadalo to jen na drobnou virózu a dva tři dny klidu, ale ukázalo se, že laryngitida, kterou Gott nyní trpí, je vážnější. Jde o akutní zánět hrtanu a průdušek. Kdyby jej dostatečně nevyléčil, ohrozil by tak své zdraví. Navíc pro zpěváka je tohle vůbec to nejhorší kvůli hlasu!

„Proto nemohu vystoupit pro své příznivce na Létofestu v Brně. A tak jsem se na vás těšil. Váš Karel Gott," uvedl Mistr na svém profilu na sociální síti.

Zpěvák tak přijde o slušný balík peněz. Částky za které vystupuje, se pohybují v rozmezí od 100 do 450 000 korun. Když například onemocněl rakovinou mízních uzlin, finanční ztráta šla nejméně do několika milionů korun.

Zpěvákovi přitom ale řada známých a kolegů radila, aby byl na sebe opatrnější a skutečně si akce vybíral. Jeho imunita ještě stále s ohledem na náročnou léčbu rakoviny, není zcela v kondici a je tak náchylnější na virózy. Všichni mají o Mistra strach. Přátelé i fanoušci, které má Gott nejenom u nás, ale i v sousedním Rakousku, Německu nebo třeba Švýcarsku. Všude tam Zlatého slavíka znají a milují ho.  

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47