Nová Ordinace v růžové zahradě: Morávková práskla víc, než chtěla!

 Celebrity 
19. srpna 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dana Morávková bude v Ordinaci i nadále partnerkou Jana Čenského archiv Nova
Už zanedlouho začne Nova opět vysílat další sérii úspěšného seriálu Ordinace v růžové zahradě. Kam se budou ubírat osudy hlavních hrdinů? To by chtěl vědět každý divák, který ságu sleduje. Jenomže hlavní hvězda Dana Morávková nejspíš práskla více, než sama chtěla!

Představitelka Zdeny Suché, herečka Dana Morávková, prozradila víc, než asi producenti očekávali. Na začátku řekla, že to bude veliké drama!

Scénáristé Ordinace pro Morávkovou přichystali krásnou dějovou linku. Sama by ale nic takového prožít nechtěla. „Bude to velice dramatické, vážné a smutné, ale jako herečka si lebedím, protože budu mít co hrát,“ řekla v rozhovoru v časopisu Blesk pro ženy.

„Teď budeme natáčet s Jánem Jackuliakem, který hraje mého přítele hokejistu. Vrátili jsme se z Ameriky, kde ho měli operovat a pomoci mu po vážném zranění. Ovšem když mu nepomohou v Americe, tak už mu nepomohou nikde na světě, takže se vracíme i s dětmi Toníčkem a Haničkou,“ řekla Morávková a prozradila, že i nadále budou partneři s jejím filmovým manželem, Janem Čenským.

V nových dílech Ordinace se objeví i téma ze života - domácí násilí. „Ano, právě proto říkám, že je to linka velmi vážná, možná se týká i některých žen, které se na nás dívají,“ dodala Morávková.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47