Stylista a návrhář Kája Pavlíček měl narozeninovou párty plnou celebrit. Hosté navíc pomohli Klokánku!

 Celebrity 
29. července 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
9 fotografií v galerii
Jednou z gratulantek Kájovi Pavlíčkovi byla i Petra Černocká! J. Hauer
Nejenom se skvěle pobavit, ale ještě pomoct. Tak vypadala velká narozeninová párty stylisty a návrháře Káji Pavlíčka. Své pětačtyřicátiny se rozhodl oslavit ve velkém. A akce to byla velkolepá, přišla celá řada celebrit. Ke všemu ještě hosté přinášeli, kromě dárků pro oslavence, i dárky pro Klokánky Fondu ohrožených dětí.

Nejenom se skvěle pobavit, ale ještě pomoct. Tak vypadala velká narozeninová párty stylisty a návrháře Káji Pavlíčka. Své pětačtyřicátiny se rozhodl oslavit ve velkém stylu. A akce to byla velkolepá, přišla celá řada celebrit. Ke všemu ještě hosté přinášeli kromě dárků pro oslavence, i dárky pro Klokánek Fondu ohrožených dětí.

Kája Pavlíček, který patří k nejsympatičtějším a nejusměvavějším ve svém oboru u nás, s Klokánky úzce spolupracuje. „Když jsme asi před měsícem řešili, co vymyslet, abychom taky pomohli dobré věci, napadlo nás s mým manažerem, že právě děti z Klokánku to nejlépe ocení. Spojil jsem se s kamarádkou, místopředsedkyní fondu Hankou Kupkovou a ta byla naším záměrem velmi potěšena. Řekla, že pokud může poprosit, pak by uvítali školní pomůcky pro děti,” prozradil Kája Pavlíček, kterému se na oslavě ve vinohradském klubu Trésor sešlo okolo 160 lidí. 

Kromě toho ještě muzeum Grévin věnovalo dětem z Klokánků vstup do muzea a pozvánku na podzimní odhalení další světové slavné osobnosti. „Máme z toho velikou radost a není zcela běžné, aby v rámci takových akcí, jako jsou narozeniny, na nás někdo takhle skvěle pamatoval,” dodala Hanka Kupková. 

Pavlíčkovi zazpívali třeba Heidi Janků, Petra Černocká, Martha Elefteriadu, Jarek Šimek, Leona Gyöngyösi, Yanna, Klára Kolomazníková, Petra Slaninová, Kamila Hübsch, Ondřej Provazník a další. Mezi dalšími hosty nechyběla Petra Hapková, Jan Přeučil a Eva Hrušková, Zdeněk Barták, Jan Kuželka, Jiří Werich Petrášek, nebo Eva Čížkovská.

„Mám z toho obrovkou radost a opravdu všem moc děkuji. Užili jsme si to všichni, protože to byla opravdu pecka…. A pobbavilo mne, že někteří říkali - jdeme jen na chvilku, a tak skvěle se bavili, že zůstali i dlouho přes půlnoc. To mi udělalo obrovskou radost," usmíval se Kája Pavlíček, který měl na akci i s vou velikou rodinu.

Kromě vína s vlastní etiketou od Martina Nováka, dostal perníkový dort, perník z vlastním portrétem, desítky různých dárků. Ale také speciální módní přehlídku pánského spodního prádla. Tu šli třeba zpěvák Jarek Šimek, nebo stále úřadující Muž roku Josef Kůrka a další oslavencovi přátelé.

Jako speciální překvapení, o němž neměl Kája ponětí, byl téměř půlnoční striptýz trojice profesionálů v tomto oboru. Užil si to oslavenec i přítomné dámy. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve