Asi se už zbláznila úplně? Gábina od Noida po něm chce, aby ji takhle oslovoval...

 Celebrity 
25. července 2017 04:51 / René Černý
  1
📷
1 fotografie v galerii
Noid Bárta se jen děsí toho, co si zase jeho stále ještě manželka dál vymyslí? archiv Nova
Asi se už úplně zbláznila, nebo chce být zajímavější než je? Gábina Dvořáková, tedy stále Bártová, tedy manželka Václava Noida Bárty asi nebude zcela v pořádku. Po všech tahanicích a urážkách prý po svém - stále ještě manželovi - požaduje, aby ji oslovoval titulem

Napětí mezi manželi, kteří se rozvádějí, by se dalo krájet. Jenže modelka nedávno vyřkla přání, ze kterého zůstává rozum stát!

„To se mi zdá opravdu už přes čáru. Jsem obyčejný chlap, nemám vysokou školu. Živím se zpíváním. To mě naplňuje. Rozhodně Gábinu jako svou stále ještě manželku a matku svého dítěte oslovovat magistro nebudu! Před Terezkou ji budu dále říkat maminko. Pokud budeme hovořit pouze my dva, tak jí budu říkat Gábino,“ řekl nedávno Blesku zpěvák.

 Ano, Gábina se rozhodla, že chce, aby jí její choť oslovoval vysokoškolským titulem. „A jinak je normální? Asi ne. Vždycky ze sebe dělala něco, co není. Leoš Mareš má veliké štěstí, že jí brzo prokoukl a poslal k vodě. Noid bohužel naletěl...," řekl kamarád obou mužů, kterým Dvořáková prošla postelí i životem.

Gábina Bártová se prý údajně domnívá, že jako vystudovaná pedagožka ví nejlépe, co je dobré pro jejich dvouletou dceru. Stejně tak shazuje Noida tím, že on vysokoškolský titul nemá. Noid se vyjádřil, že na dceru poctivě platí a přesto ho Gábina stále pomlouvá a uráží.

„Bojím se, co zase vymyslí...," dodal Noid, který prý za rozpad vztahu nemůže. Naopak ona prý byla nevěrná. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47