ŠOK! Kapelník Bílé skončil ve vazbě! Viní ho z vydírání!

 Celebrity 
24. července 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Věra Bílá zůstala vlastně sama, protože jejího kapelníka zatkli! archiv
Nemá to lehké, ale za většinu věcí si může sama! Přišla na mizinu, nemá kšefty a poslední člověk, který jí ještě držel nad vodou, skončil ve vazbě. Jde o kapelníka romské zpěvačky Věry Bílé Dušana Džino Čonky.

Jednapadesátiletý kapelník a kamarád Věry Bílé si prý rád hrál na bohatého podnikatele, ale vše bylo jinak. Údajně měl tři a půl roku sedět ve vězení kvůli únosu dítěte. „Kdysi byl souzen i kuplířství nebo problémy s drogami," uvedl zdroj z okolí Bílé.

Věra Bílá, která považovala Dušana Čonku, který měl mít stavební firmu, za nejbližšího člověka, zůstala v šoku z toho, že jej zatkla zásahová jednotka s skončil ve vazbě pro podezření, že nutil lidi, aby mu otročili!

„Fyzickou likvidací měl vyhrožovat o rok staršímu muži. Požadoval po něm, aby dostatečně pracoval a dělal to, co chce. Poškozený se kvůli tomu dokonce pokusil o sebevraždu,“ řekl Blesku policejní mluvčí Daniel Dvořák.

Věra Bílá, která dnes již vazebně stíhaného muže naštvala, když na křtu Jarka Šimka žebrala veřejně po lidech peníze, ale pak se zase usmířili, si tak musí najít zase někoho jiného, kdo by jí pomáhal. 

Zpěvačka bydlí v holobytě na ubytovně, nemá téměř žádné příjmy a v podstatě jen přežívá. Statisíce až miliony, které si v minulosti vydělala koncertováním nejen u nás, ale i v zahraničí, roztočila na automatech. Neustále si stěžuje, že je na tom špatně, přičemž si za to může vlastě sama. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve