POZOR! Udavač překazil koncert Rytmuse v garážích, ale i tak bude!

 Celebrity 
20. července 2017 03:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Rytmus v Příbrami i přes udání všímavého občana 1. září vystoupí!  foto: Branislav Simončík
Udávání je nesjpíš v Čechách občanská povinnost! Jinak si to neumí vysvětlit rapper Rytmus, tedy Patrik Vrbovský ani producent Petr Větrovský z Příbrami. Právě tam se v září měl v garážích obchodního centra měl uskutečnit koncert. Nakonec musí být jinde!

Slovenský rapper Rytmus nejspíš někomu pořádně leží v žaludku. Jeden z "agilních" občanů Příbrami podal stížnost na městský úřad v Příbrami a ten mu dal za pravdu. Koncert v garážích zakázal. 

Co bylo důvodem, není jasné. Zda obavy z hluku, nebo "bezpečnosti"? Nicméně je zajímavé, že koncert jiného interpreta před pár lety na stejném místě nevadil. Stavebné úřad města nicméně akci zakázal.

Rytmuse ani promotéra to však neodradilo a rozhodli se, že koncert i přes udavačství bude! 

„Ty garáže měly svůj smysl, kouzlo a atmosféru. Myslel jsem, že udání bylo občanskou povinností v minulém režimu, ale spletl jsem se. A jak zpívá Rytmus: Ľudia ťa chcú vidieť dole, silný človek ide hore, slabý človek závidí ti, tým si všetko kompenzuje...," řekl Petr Větrovský, příbramský producent akce.

Koncert i tak bude, a sice 1. září večer v Areně. Rapper se už těší, jak pořádně rozparádí nejenom Příbram, ale i fanoušky ze širokého okolí, kteří se na koncert hodně těší...!

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod