ExLunetic Kocián se chová jako násilník? Zlomil expartnerce žebra a čeká ho soud!

 Celebrity 
18. července 2017 03:20 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Martina Kociána čeká soud za napadení expřítelkyně archiv Nova
Byl miláčkem národa a mladých holek, dneska po něm snad ani pes neštěkne. A teď si to pohnojil i u mnoha, možný zbývajících fanynek. ExLunetic Martin Kocián je prý násilník a čeká ho soud!

Čtyřicetiletý Kocián, kterého se zřekl zbytek bývalé chlapecké kapely, právě kvůli excesům a velikým problémům, se probojoval od drog k automatům a dluhům.

Čeká ho soud za ublížení na zdraví. Bývalé přítelkyni totiž zlomil žebra. Teď dokonce, jak uvedl v rozhovoru pro Blesk, hledá partnerku. Zpěvu se nevzdává a svůj hlas bude cvičit v kostelním sboru. Trochu paradox, říkají mnozí, kteří ho znají. 

Na otázku, proč už se nechce spojit znovu s kapelou Lunetic, Kocián odpověděl: „Vašek Jelínek se pasoval do role vlastníka skupiny. Včetně rozdělování peněz. A to se mi nelíbilo, proto s nimi nechci hrát. Neshodneme se ani, co se týče stylu. Připouštím, že oni mají výhrady ke mně a byl jsem nespolehlivý," řekl Martin Kocián. 

A čím se teď živí? „Chodím do práce. Dělám kuchaře v bistru v Praze. A protože jsem svobodný, tak řádím. Sháním partnerku. Dávám si rande. Mám závazek, že každý týden jedno. Ale stane se, že dotyčná nepřijde. Minule jsem u koně na Václaváku čekal marně hodinu," svěřil se exLunetic.

 

Jeho expartnerka jej dokonce napadla, že jí ublížil. „To je právě to. Kvůli tomu jsem zase spadl a někdy v tom dubnu hrál automaty. Na jaře se rozhodla, že už u ní nebydlím. Pohádali jsme se a já jsem se pak už jen bránil. Vzala na mě golfové hole, dělá kickbox, má sílu. Poprali jsme se. Už předtím jsme měli bouřlivý vztah," přiznal Martin a pokračoval: „Zlomil jsem jí žebra. Z bytu mě vyhodila zásahová jednotka. A v září nebo říjnu budu mít soud kvůli ublížení na zdraví," dodal. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve