Barrandov prý chystá seriálovou pecku! Na starosti to bude mít známým moderátor!

 Celebrity 
12. července 2017 03:20 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Honza Musil není jen moderátorem na TV Barrandov, ale teď i tvůrcem seriálu! TV Barrandov
Údajně naprosto seriálovou pecku nebo bombu chystá nejmenší česká celoplošná komerční televize. TV Barrandov začíná s natáčením seriálu Sousedé. A světe div se! Projekt má na starosti známý moderátor a televizní tvář Honza Musil.

A to proto, že Musil moderuje reality show Nebezpečné vztahy. Prý na základě pořadu a příběhů, které nejsou smyšlené, ale jsou nahrané, vznikla myšlenka na seriálové dílo. 

„Budou to radosti, starosti a pořádná dávka emocí. Diváci televize Barrandov se mají opravdu na co těšit," řekl i ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup, který svěřil projekt právě Honzovi Musilovi.

I když ten nemá se seriálovou tvorbou pražádné zkušenosti, jako zkušený mediátor vztahů bude jistě ku prospěchu. Alespoň si to myslí tvůrci! 

V ateliéru na Barrandově padla už první klapka největšího projektu televize Barrandov - seriálu Sousedé, který bude sledovat především zapeklité mezilidské vztahy lidí, kteří žijí vedle sebe. „Ať už půjde o celou rodinu či jednotlivce, bude o zábavu i napětí postaráno," říkají tvůrci.

„Mám z toho obrovskou radost, především z toho, že máme Honzu, který prokázal mimořádný cit pro diváka. Spočítal, že se na seriálu přímo i nepřímo podílelo 104 lidí, což je velký tým. Budu vám všem držet palce," dodal ředitel Empressa Media a TV Barrandov Soukup.

Na podzim se tak mají diváci nejspíš na co těšit a uvidíme, jak si televize s příběhy poradí...
 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008