Bohdalka má veliký strach! Víme z čeho!

 Celebrity 
07. července 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiřina Bohdalová má strach z toho, až jednou nebude moct pracovat! Archiv KVIFF
Jiřina Bohdalová oslavila letos neuvěřitelné 86. narozeniny. Je vitální jako málokdo. Hraje v divadle, v televizi, točí filmy. Dokonce řídí auto a málokdo chápe, kde se to v ní bere. Z jednoho má ale naše nejslavnější herečka veliký strach!

Jiřina Bohdalová se bojí profesního konce. Respektive toho, kdy už nebude moc být tolik aktivní. Potřebuje prý pořád být v pohybu. „To ji drží nad vodou, tím ona žije. Ona neumí jen tak sedět a koukat do zdi. To by ji zabilo," říkají její přátelé.

„Ona je v jednom kole. To obdivuju, že se nezastaví. Už jsem jí říkal, ať své pracovní nasazení zváží, ale ona si nenechá říct. Řekla mi, že jsem o pět let starší, takže to musím táhnout a ona že se bude vozit za mnou. Kdybych to prý přestal dělat, tak by měla pocit, že už bude končit, a to Jiřina v žádném případě nechce,“ prozradil Sedmičce její kamarád a kolega, režisér Gustav Oplustil (90).

Režiséra televizní a rozhlasový scénárista Gustav Oplustil, také prozradil, že s Jiřinou připravují nový pořad, který by měl být zábavnou publicistikou. S Bohdalovou by se divák podíval do lázní v různých městech. V pořadu by se objevili lidé, kteří v daném městě, žili či se tam léčili.

,,Už jsme to navrhovali kdysi dávno, ale Česká televize o tom rozhodne až ve chvíli, kdy na to má finance. V současnosti víc podrobností nevím, jen že budeme muset vycházet z volného času Jiřiny,“ řekl Oplustil.

Kromě tohoto pořadu uvidíme Jiřinu Bohdalovou také v nové pohádce Zdeňka Zelenky a v kriminální komedii. Herečka stále ještě moderuje pořad Hobby naší doby. Teď je Jiřina na Sicílii s dcerou Simonou Stašovou. Po návratu bude trávit chvíle na chalupě u Semil, kde to velmi miluje.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47