Lucie Bílá šla opět k oltáři! Svatba to byla veliká!

 Celebrity 
07. července 2017 02:10 / René Černý
  0
📷
5 fotografií v galerii
Lucie Bílá byla kmotrou své švagrové Adély, která si brala jejího bratra Karla Facebook
Lucie Bílá šla opět k oltáři. Už po několikáté ve svém životě! A veselka to byla poměrně veliká. Nechyběl ani důvěrný přítel naší Slavice, farář Zbygniew Czendlik. Pokud si ale myslíte, že šla zpěvačka pod čepec se svým “testosteronovým andělem” Radkem, jste vedle.

Bílá byla na svatbě za svědkyni. Odsvědčila sňatek své švagrové Adéle, kterou si vzal za ženu její bratr Karel Zaňák. S Adélou mají přitom téměř ročního syna Káju, což je pro Zaňáka už čtvrté dítě.  

„Od dnešního dne máme v rodině už dvě Adélky Zaňákovy,” napsala Lucie Bílá na svůj Facebook pod fotku, kde je s bratrem, švagrovou a malou Adélkou, dcerou své vzdálené příbuzné a kamarádky, které velmi pomáhá.

Lucie svého milovaného bráchu, který pro ni také pracuje, k oltáři odvedla. Normálně by jej tam měla vést maminka, ale ta jim před rokem a půl zemřela. Svatby se ale zúčastnil tatínek Josef, který je rád, že se Adéla do jejich rodiny dostala.

„Adélka je úžasná, svědomitá, zodpovědná, krásná mladá žena, která Káju opravdu miluje. I když je tam více jak třicetiletý věkový rozdíl, ona ho vážně miluje. A on ji,” řekla VIPstory.cz příbuzná Lucie Bílé a Karla Zaňáka.

Na svatbě se sešla nejbližší rodina a pár přátel. I tak to vydalo na hezkých pár desítek svatebních hostů. A nevěsta se nezapomněla na Facebooku pochlubit tím, kolik krásného cukroví s pomocí rodiny napekla. 

„Nejsem na sladké, ale tenhle dort byl opravdu skvělý,” rozplývala se nad svatebním dortem sama Lucie Bílá. 

Zda ona sama ještě někdy půjde k oltáři jako nevěsta, nebo jí dva pokusy stačí, neumí prý v současné době říct. „Zatím mám dost těch svateb okolo sebe…,” nechala se slyšet zpěvačka.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve