Jágr končí! Co bude dělat dál?

 Celebrity 
02. července 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kde nakonec skončí Jaromír Jágr i se svou Veronikou? NHL
Všechno jednou končí! Dokonce i sportovní angažmá jednoho z nejslavnějších sportovců světa a asi nejznámějšího českého hokejisty! Jaromír Jágr na Floridě končí! A stále neví, co bude dělat dál...?

Důvodem jsou hlavně peníze. Jágr se totiž s klubem nedohodl na dalším setrvání kvůli platu. A manažeři asi nechtěli ustoupit.

Neuvažuje snad Jarda o návratu domů do Čech? Třeba do Kladna, odkud jako mladý muž vyrazil za slávou do světa?

„Všude čtu, že volným hráčům volá deset až dvanáct agentů. Mně nikdo nevolá, a když volám já, tak mi to nikdo nebere. Když jsem byl volný hráč v roce 1994, volali mi všichni generální manažeři. V roce 2017 mi nevolá žádný,“napsal vtipně na twitterovém účtu Jágr.

A teď už je navíc jasné, že na Floridě nezůstane. Informovala o tom dokonce kanadská televizní stanice TSN. Následně prý dostal nabídku i ze Španělska a Jaromíra Jágra by určitě rádi viděli i v ruské lize KHL, kde svého času hrál za Omsk.

Kdo ví, kam Jardovy cesty zamíří teď? Třeba chystá s Veronikou Kopřivovou svatbu a jejich další štace může být kdekoli na světě, protože, když se přeci dva milují, je jedno, kde žijí....

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod