Takhle vypadá nemocný herec Ladislav Mrkvička! Co mu schází?

 Celebrity 
29. června 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Takhle dnes vypadá Ladislav Mrkvička, který má trpěl Parkinsonem! ShowPix
Herec Ladislav Mrkvička má za sebou bezpočet rolí. Jako skvělý herec dostal šanci v divadle, ve filmu i v televizi. Nyní například Nova opakovala seriál Policie Modrava 1, kde hrál bývalého učitele. Co ale Mrkvička dělá, proč se straní lidí i médií?

Ladislav Mrkvička oslaví za necelé dva roky osmdesátiny. Veřejně příliš nevystupuje, akcím se vyhýbá. Podle některých spekulací má být nemocný. Nyní se mu prý daří lépe. Má trpět Parkinsonovou nemocí. Ale s nikým se o tom nebaví. 

Jeho třes rukou prý napovídá o všem. Herec se ale cítí zřejmě lépe. Chodí ven na procházky, nakoupit a dokonce i občas hraje. Zdá se, že se svou nemocí bojuje statečně. Před časem od něj odešla žena. Stará se o něj syn Matěj. S druhým, mladším synem Jakubem měl Mrkvička kdysi problémy.

Jakub spadl do drog a trvalo dlouho, než se mu podařilo se z toho dostat. Herec situaci nesl špatně a dokonce se měl údajně nechat slyšet, že se syna zřekl. Prý k sobě ale našli cestu zpět... Tím vším si herecký bard prošel. Ani herci zkrátka někdy nemají jednoduchý život. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008