Takhle děsně dopadl Jiří Pomeje po 35 ozařování!

 Celebrity 
29. června 2017 04:51 / René Černý
  1
📷
2 fotografie v galerii
Jiří Pomeje dává pusu dceři, a i když má krk spálený do živého masa, je šťastný! Facebook
Jiří Pomeje má za sebou neskutečných 35 dávek ozařování. Kvůli rakovině hrtanu musel podstoupit radiologii. Jeho krk připomíná spálené maso. Trpí, nemůže polykat, ztratil hlas. Přesto může slavit!

Pomeje, který se od jara léčí, podstoupil velkou dávku ozařování. To si vybralo daň v podobě spálené kůže i ztráty hlasu. Dočasné. I když musí trpět, má bolesti, zdá se, že rakovinu překonal. 

Jeho žena Andrea napsala na sociální síť vyznání, které hovoří za vše! „JARO! Konečně! Letošní zima byla dlouhá. Dítě škube čerstvě zasazené tulipány na pražské Ladronce a já za káravého jekotu vyndavám zvonící telefon z kapsy. "Je to špatný. Mám rakovinu!" zašeptal tiše.  Moje chladné přesvědčování, že to není pravda a že nejspíše lékařům špatně rozumněl, trvalo poměrně dlouho. Pak se dostavila hluboká bolest a svět kolem se mi zúžil jen na jedinou myšlenku - Proboha, co když umře?!," napsala Andrea Pomeje.

Pak ale přidala trochu pozitivnější notu! „DNES jsou to 3 měsíce a Jirka má za sebou poslední 35tou ozařku... přes dennodenní kašlání krve, a zvracení, se mnou absolvoval moje vystupování v Thajsku i Chorvatsku. Krk má vypálený do masa a každé polknutí jde ruku v ruce se slzama v očích! Přesto je to HRDINA! Jsem na něj tak pyšná, jak každý den dokáže vstát a fungovat jako by nic! Věřím, že ta svině už je zničená, protože jsme jí dali celá rodina dost najevo, že byla NEVÍTANÝM HOSTEM!!!," svěřila se. 

To napsala k fotce, kde jejich dcera dává tátovi Jirkovi pusu. A herec nyní doufá, že si bude užívat života a toho, jak jejich dcera bude růst, půjde do školy, vdá se... Zkrátka Pomeje bojuje o život a nyní snad tu zásadní etapu vybojoval. Budeme mu držet palce! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008