Fashion Week Teplice byl naprosto unikátní! Zazářil Laffita i Abraham!

 Celebrity 
27. června 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
6 fotografií v galerii
Fashion Week Teplice byl originální ve všech směrech! FW Teplice/D. Šeiner
Naprosto unikátní byl podle návštěvníků, návrhářů, modelek i dalších hostí první ročník Fashion Week Teplice. Celkem 16 módních přehlídek předčilo očekávání všech. Zazářili třeba Osmany Laffita, Galal Giani nebo Alice Abraham!

Svátek módy se uskutečnil naprosto originálně na lázeňské teplické kolonádě a překvapil skvělou atmosférou, diváckou kulisou i perfektní organizací. Ocenilo to několik tisícovek přítomných diváků či primátor města a místopředseda Senátu ČR Jaroslav Kubera.

Galal Giani, Gabriela Giotto, Olga Rusakova či Osmany Laffita ocenili umístění dvoudenní akce v nejstarších lázních ve střední a východní Evropě, kterým se přezdívalo Malá Paříž.

„Přehlídka aktuální módy byla inspirována realizací našich vlastních projektů Miss Czech Press, TOP MODEL OF THE YEAR, ale také soutěží krásy Miss Slovenska či
Miss Yalta, stejně jako spoluprací s ikonami světové módy Blankou Matragi, šéfredaktorkou skvělého magazínu MERCURYS´ Way Olgou Rusakovou a dalšími předními osobnostmi ve světě módy, modelingu a stylingu. O tom, že jde o průlomovou akci, svědčí i podpora projektu ze strany ministryně pro místní rozvoj Karly Šlechtové,hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka či senátora a primátora statutárního města Teplice Jaroslava Kubery," řekl šéf projektu Jiří Morštadt.

 „Byl jsem nadšen a šlo opravdu o profesionální práci. Smekám nad úsilím, prací a hlavně tím nápadem uspořádat v Teplicích Fashion Week. A bylo mi ctí mít tam přehlídku," svěřil se Osmany Laffita. 

Na Fashion Weeku se objevily i některé celebrity. Kromě stylisty a designéra Káji Pavlíčka, byla i slavná dávná modelka Milada Karasová nebo Jágrova přítelkyně Veronika Kopřivová. 

Diváci i odborná porota viděli večerní, společenské šaty, spodní prádlo, plavky i módu pro muže. Už nyní se tým chystá pomalu na příští ročník, který by měl být delší a ještě daleko pestřejší. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47