Brzobohatí - Gregorovi mají oficiálně dvě přijmení! Jak to dokázali?

 Celebrity 
24. června 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Manželé Brzobohatí - Gregorovi mohou slavit! Facebook
Ondřej Brzobohatý, který se před více jak rokem nechal "přejmenovat" na Gregora po matce, vzbudil velké rozpaky mezi přáteli i fanoušky. Nyní ale docílil toho, co chtěl původně - mít možnost používat obě jména! Stejně jako jeho žena Táňa!

„Jediné, co mi bylo povoleno, byla změna ‚jen‘ na Gregora. I tak jsem do toho šel. Tušil jsem, že to spustí lavinu nejrůznějších komentářů a emocí, ale za ten krok mi to stálo. Z osobních důvodů. Z těch samých jsem zároveň nepřestával intenzivně hledat jakýkoliv právní způsob získat k tomuto novému příjmení oficiálně i mé příjmení rodné. Nicméně jsem ho i tak používal dál, i když ‚jen‘ umělecky, ačkoliv zlí jazykové tvrdili, že jsem se ho zbavil, nebyla to pravda,“ napsal na své profilu na Faceboku 

Manželům Brzobohatým - Gregorům úřady nakonec změnu oficiálně povolily a můžou se jmenovat stejně a používat dvě příjmení.

„Odteď máme já i moje žena v občance Gregor Brzobohatý/tá. Máme z toho upřímnou radost. Chtěl bych touto cestou moc poděkovat panu Tomášovi Heide-Hermannovi za jeho pomoc a zároveň vyzvat všechny ty, kteří měli snad stejný záměr jako já a byli na matričním úřadu odbyti, nevzdávejte to. Je tu cesta, která by vám mohla pomoct. Nenechme si vsugerovat, že něco nejde, když to jde, jen o něco komplikovaněji,“ dodal Ondřej Gregor Brzobohatý.

Nikdo nechápe, proč s tím české úřady dělaly tolik problémů. Jak se ale zdá, pokud někdo vytrvá a nevzdá to, přemůže i českou byrokracii! 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve