Velké zklamání na autogramiádě Karla Gotta!

 Celebrity 
19. června 2017 04:51 / René Černý
  1
📷
1 fotografie v galerii
Někteří z fanoušků Karla Gotta byli z autogramiády zklamaní! archiv
Některé fanoušky Karel Gott v neděli potěšil, ale mnohé velmi zarmoutil. Na lodi na náplavce, kde pokračuje jeho výstava Gott My Life, měl velkou autogramiádu. Ta ale nebyla, jak bylo původně avízováno, určena všem fanouškům! A navíc měli různá omezení!

Vstoupit na autogramiádu mohli jen ti lidé, kteří si zakoupili vstupenku na výstavu. Mohli si na jednu osobu nechat podepsat jen tři věci, takže třeba památník, fotku a CD, nic víc.

„Chtěly jsme se s mamkou s panem Gottem vyfotit na mobil. Řekli nám ti lidi od něj, že to nelze, že si to Mistr nepřeje. Hodně nás to zklamalo. Vypadal dobře," svěřila se VIPstorycz Kristýna Žáčková, která na autogramiádu přijela z Ústí nad Labem.

Zklamaní byli i další! „Znám Karla Gotta jako fanynka třicet let. Vždy byl vstřícný, ochotný, nedělal s ničím ciráty. Teď, kamkoli přijede, vypadá to, jako kdyby přijel prezident USA. Gorily kolem něj, jeho žena a mluvčí, které ho stále hlídají. Neustále nějaká omezení. Chápu, že mu nemusí být nejlépe, ale tak ať to nedělá. Protože to vypadá zvláštně. A to, že se nesmělo fotit nejen selfie, ale vůbec, mi přišlo hodně divné," kritizovala událost fanynky paní Zuzana. 

Zpěvák zřejmě autogramiádu uspořádal v rámci obchodní dohody s majitelem lodi, podnikatelem Richardem Fuxou. Tedy za honorář. Kdo si koupil vstupenku, dostal jako bonus možnost na pár vteřin setkat se s Mistrem a nechat si něco podpsat. Kdo ne, měl Gotta možnost vidět při příjezdu a pak odjezdu. Zpěvák se podepisoval přes 2 hodiny. Pak odjel s manželkou a mluvčí, značně unavený zpět domů. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47