Sexy modelka Votavová pomohla objasnit vraždu!

 Celebrity 
10. června 2017 14:59 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Kateřina Votavová s visílačkou, což se zase hned tak nevidí!  archiv K. Votavové
Kriminálky patří mezi oblíbený žánr sexy modelky Kateřiny Votavové, a tak se rozhodla, že si vyšetřování zločinu vyzkouší na vlastní kůži a zapojila se do hledání vraha. Měla štěstí, protože ho ve svém Porsche i se svým snoubencem skutečně dopadla.

„Byl to neskutečný adrenalin. Když stojíte tváří v tvář někomu, kdo má takový trestní rejstřík, je ve vás malá duše, i když víte, že je to jen jako. Protože co kdyby nebylo,“ svěřuje se Kateřina.

Její „policejní den“ byl totiž jen jako. Šlo o důmyslně vystavenou adrenalinovou hru, které se zúčastnilo celkem dvanáct dvoučlenných týmů, mezi nimi i moderátor Leoš Mareš.

Každý tým měl své luxusní auto a spis, jaký zločin vyšetřuje, jaké stopy vedou ke zločinci a indicie, kde by ho mohli najít. Pokud tým nevyřešil jednu stopu, nemohl se dostat na druhou. 

„My s Jirkou (snoubenec Kateřiny Votavové) máme rádi hádanky všeho druhu a u kriminálek vždycky nahlas tipujeme, kdo bude pachatel a vlastně je smutné, že to většinou víme už po dvaceti minutách,“ říká Kateřina, která si užívala nejen svou kriminální roli, ale také jízdu v černém Porsche, které, jak říká, patří mezi její oblíbené značky aut, protože má ráda svižnou jízdu a sportovní vozy.

Když odpoledne odhalila se snoubencem poslední stopu vedoucí k pachateli, vydali se za ním a společnými silami jej „zatkli“. A zřejmě mají z kriminálek skutečně nakoukáno a odhalování stop pro ně není nic těžkého, protože skončili na krásném druhém místě. Dokonce i před Leošem Marešem, který sice pachatele také chytil, ale úplně jiného než měl.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008