To musíte vidět! Tenhle sexy klavírista ze Slovenska chce dobýt Česko!

 Celebrity 
09. června 2017 01:35 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jozef Hollý je fenomenální klavírista a showman a chce dobýt i ČR! archiv J. Hollého
Je mladý, pohledný, urostlý a neskutečně talentovaný! Skvělý klavírista, hudebník a zpěvák Jozef Hollý, který na Slovensku vyprodává koncerty a právě absolvoval turné, chce dobýt i Česko. A má k tomu dobře nakročeno!

39ltý klavírní virtuóz má za sebou už několik alb a jeho tvorba stále pokračuje. Hraje, vystupuje a teď chce, aby ho poznali i Češi. 

Jozef Hollý, zpěvák ale hlavně klavírní virtuóz, který si všude, kam přijede se svou piano show, podmaní publikum svým šarmem, procestoval skoro celý svět. Populární je nejen na rodném Slovensku, ale i v Polsku. 

„Svou kariéru jsem vlastně rozjel kariéru rozběhk v zahraničí. Hrával jsem v Německu v lázních a na výletních lodích. Později i ve Švýcarsku a byla to úžasná a nezapomenutelná zkušenost. Hudba je moje všechno... Nechci, aby to vypadalo nějak neskromně, ale opravdu jsem šťastný, že jsem ten dar dostal a můžu lidem ukázat, že i vážnější díla jsou poslouchatelná pro široké spekturm publika," svěřil se VIPstory.cz Hollý.

Hollý vystupuje jak sám, tak i v doprovodu symfonického orchestru a smyčcovém kvintetu. „Když jsem poprvé Jozefa Hollého viděla a slyšela, nechtělo se mi domů. Dostal mne a kamarádku do tak úžasné nálady a atmosféry, že bych tam seděla hodiny a hodiny. Je to talent a ke všemu sympatický mladý muž...," svěřia se Veronika Boháčová, která jezdí často pracovně na Slovensko.

S "dobýváním" Česka Jožko Hollý, jak mu přátelé říkají, už začal. Právě dnes ráno byl jedním z hlavních hostí pořadu Dobré ráno na ČT2, kde se diváci mohli dozvědět o tomto sexy zpěvákovi více! 

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008