Rozvod u Vondráčkové? Co se to děje?

 Celebrity 
01. června 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Že by se tihle dva chystali k rozvodu?  archiv
Vondráčková se bude rozvádět. Manželství v krizi, velká krize a podobné věci teď kolují některými českými médii. Zvláštní ale je, že mladá zpěvačka a její manžel hokejista o ničem neví! Lucie Vondráčková ani Tomáš Plekanec tedy rozchod rozhodně nechystají!

Co se děje v daleké Kanadě? Prý podle toho, jak se hokejista Tomáš Plekanec poslední dobou chová, se láska téhle dvojice topí v krizi. Tyto spekulace se kolem slavného páru točí. 

Vondráčková prý nejela ani do Francie na mistovství, aby svého manžela, hráče NHL podpořila. Prý to byl důkaz krize manželství!

„Nejela tam hlavně proto, že kluci jsou malí a co si budeme pocídat, i kvůli bezpečnosti. Francie není teď zrovna nejbezpečnější země...," řekla VIPstory.cz kamarádka zpěvačky, která popírá, že by se v domácnosti u Lucky Vodnráčkové dělo něco mimořádného.

„Lucka se teď v létě chystá domů do Čech, kde má práci. Tomáš by měl přiletět s ní. Ale určitě jako manžel, protože oni rozvod rozhodně nechystají...," dodala kamarádka.

Kdo chce poškodit stabilní svazek? Kdo závidí Vondráčkové úspěchy, ceny, Slavíky i přesto, že se v ČR zdržuje jen pár měsíců v roce? To je otázka, ale jedno je jisté - někomu mladá a úspěšná zpěvačka a herečka, která má za manžela pořádného fešáka, s kterým má dvě krásné děti, asi pořádně leží v žaludku...

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve