Zpoždění Karla Gotta diváky neodradilo! Mistr zazářil

 Celebrity 
01. června 2017 02:25 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott je zase ve formě a na jevištích září Archiv foto Profimedia
Konečně normální koncert! Alespoň tohle říkali fanouškové i osobnosti po skončení středečního koncertu Karla Gotta v pražské Hybernii! Vstupenky zmizely za dvě hodiny, nicméně Mistr byl ve formě!

Na pořádný koncert Karla Gotta (77) se těšily stovky fanoušků, a to i z řad známých tváří. Heidi Janků (54), Ondřej Ruml (35), ale i exmninistr kultury Jiří Balvín (63) nemohli dospat. Mistrových příznivců přišlo tolik, že měli problémy do hlediště v Divadle Hybernia vůbec usednout.

A to přesto, že začátek představení byl posunutž o půl hodiny. Karel Gott ale přišel plný dobré nálady a elánu. Velký návrat Mistra Karla Gotta si nenechala ujít ani zpěvačka Heidi Janků s manželem Ivo Pavlíkem. „Karla miluji! Chci ho vidět, je to borec,“ řekla před koncertem "věčně načančaná" zpěvačka, která letos slaví půlkulatiny. 

Přišli i exministr kultury Jiří Balvín, Gottův onkolog Marek Trněný, který Slavíkovi zachránil život, zpěvák Ondřej Ruml, nebo herečka Jiřina Bohdalová s režisérem Zdeňkem Zelenkou. 

Gott to na jevišti rozjel se starými známými hity, ale pak přidal také novinku v podobě duetu s Ilonou Csákovou.. Ta je blízkou kamarádkou rodiny, hlavně ženy Ivany. 

Gott si zazpíval s Evou Pilarovou nebo Dashou. Koncert moderoval Libor Bouček. „Konečně koncert pro lidi a ne jen vyvolené," komentovala návštěvnice skvělého hudebního zážitku. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve