Katy Perry je v Praze! Obdivoval ji i sexy Peroutka nebo návrhář Lafitta!

 Celebrity 
31. května 2017 03:13 / René Černý
  0
📷
5 fotografií v galerii
Katy Perry je v Praze a zůstane tu už asi napořád! J. Hauer
Zpěvačky Katy Perry je v Praze a zdá se, že na pěkně dlouho! Ne snad, že by americká popstar zatoužila přestěhova se do Evropy a naší země, přesto tu je a bude! Obdivoval ji i sexy zpěvák a herec Milan Peroutka, nebo návrhář Osmany Lafitta!

Katy Perry se totiž "nastěhovala" do pražského muzea voskových figurín. A při slacnostním odhalení nebyla sama. Katy byly hned tři. 

„Ta "pravá" vosková, pak její "dublérka" Anička Slováčková, která skvěle zpívala její hity naživo, a pak ještě Katy Perry jako hvězda trawestie show v podání Ondřeje Mičky. 

„Chvíli jsem ani nevěděl, která je která...," usmíval se Milan Peroutka, kterého okamžitě obstoupily děti z dětských domovů, které byly v rámci blížícího se Dne dětí do muzea Grévin pozvány. Zpěvák taky hned zkontroloval outfit voskové figuríny. „Je hodně dobrá...," dodal Peroutka. 

„Chtěli jsme, aby děti, které už tak samy nemají lehký život, měly nějaký netradiční zážitek. A to se nám podařilo a jsme za to moc rádi," řekla VIPstory.cz marketingová ředitelka muzea Daniela Pedret.

Slavnotní odhalení moderoval Ondřej Sokol a kromě Aničky Slováčkové a Milana Peroutky, přišel i návrhář Osmany Lafitta s manželem Guyem, starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký či stylista a vizážista Kája Pavlíček....

V letošním roce se do pražského muzea stěhuje poměrně hodě osobností. Odhalena byla královna Alžběta II., prezident Donald Trump a nyní Katy Perry. „Je jednou z nejmladších věkem u nás v muzeu. Věříme, že připoutá pozornost především návštěvníků mladší generace," dodala Pedret ke Katy Perry, s níž se dá v muzeu strávit víkend.

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod