Proč Špinarová stále nemá svůj hrob?

 Celebrity 
27. května 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Věra Špinarová ještě stále svůj hrob nemá, ale chystá se její socha! archiv
Nyní uplynuly dva měsíce od chvíle, kdy do hudebního nebe navždy odešla skvělá zpěvačka Věra Špinarová. Ovšem dodnes nemá svůj hrob. Urna s jejími ostatky je stále v provizoriu. Fanouškové se ptají - proč?

Syn Špinarové a také její původní kapelník Adam Pavlík sliboval, že během pár týdnů od pohřbu, bude mít zpěvačka svůj hrob. Respektive bude pohřbena vedle svého bratra. Zatím se tak údajně nestalo.

„Ještě nebyl zcela dokončený náhrobek, který Adam zadal. A chtěl, aby byla urna uložena, až to všechno bude hotové. Pak i prozradí, kde hrob je. Chce dát fanouškům Věrky možnost, aby jí přinesli květiny či svíčky," řekl zdroj blízký rodině. 

Pravdou ale asi bude, že syn Adam nemá stále dostatek sil "maminku znovu pohřbívat". Tedy přenášet urnu a nechat ji uložit. „Bude to během několika týdnů...," přislíbil Adam Pavlík.

Chalupu u Fulneku, kde Špinarová poslední roky života šťastně žila, prodávat nebude. Dokonce tam s rodinou jezdí a chce ji zachovat. 

Milovaná Ostrava, na kterou nedala zpěvačka doposutit, udělila před týdnem Věře Špinarové Cenu města in memoriam. Nyní chystá i její sochu. „Takový záměr zde skutečně je. Samozřejmě pouze se souhlasem jejího syna,“ uvedla mluvčí Moravské Ostravy a Přívozu Jana Pondělníčková.

„Jsem pro, aby vznikla socha. Po mamince mohou pojmenovat i sad nebo park, ale nesouhlasím, aby po ní pojmenovali třeba sál. To mi připadá dost málo na to, jaká to byla osobnost,“ řekl syn Adam Pavlík. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47