Diváci Ordinace nenávidí jednu z hereček a zuří: Už to ukončete!

 Celebrity 
26. května 2017 04:59 / René Černý
  2
📷
3 fotografie v galerii
Postava Štěpánky Šedivé v Ordinaci přivádí mnohé diváky k zuřivosti! Archiv Nova
Diváci Ordinace v růžové zahradě zuří a někteří jsou i znechucení. To, co se odehrává v posledních dílech s postaou Šárky Šedivé, je přivádí k šílenství a vybízejí Novu, aby zasáhla.

Jde o zápornou hrdinku, psychopatku Šárku, která se vyspala s oblíbeným charakterním hrdinou doktorem Hanákem, a teď ho obvinila ze znásilnění. Před tím vlastně "zabila" svou macechu. Diváci zuří, že takové nesmysly si není možné snad ani vymyslet. 
 

„Je to hrůza. Vždyť tohle snad není v životě možné. Už by tu holku někdo vyhodil nebo minimálně zavřel na psychiatrii...," říkají diváci a píší i na sociální sítě. 

Nejhorší je, že diváci se s Ordinací ztotožňují a začali nenávidět hlavní představitelku pošahané Štěpánky, herečku Štěpánku Fingerhutovou. „Přitom je to bezvadná holka, skvělá herečka, ale asi to nemá jednoduché s takovou postavou v seriálu," říkají její známí, ale i diváci.

Něco podobného kdysi třeba zažíval Josef Vinklář, když hrál v Nemocnici na kraji města doktora Cvacha. Nechtěli mu prodat ani rohlík. 

Autoři seriálu vzkazují, že jde jen a jen o roli, a scénáristé musejí situaci zdramatizovat, aby se bylo lidově řečeno na co dívat. „Možná by se někteří divili, co vše je možné. Mě to tak nereálné nepřijde...," dodal na obranu Novy další z diváků Ordinace v růžové zahradě s tím, že podobných psychopatů, jakou mladinká herečka ztvárňuje, je mezi námi mnoho. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008