Smutná zpráva: Alain Delon natočí svůj poslední film!

 Celebrity 
08. května 2017 02:35 / René Černý
  1
📷
2 fotografie v galerii
Takhle dnes vypadá dávný idol mnoha žen Alain Delon! archiv
Svůj poslední film se chystá natočit dávný francouzský filmový idol Alain Delon. Filmová hvězda to prohlásila na slavnostním večeru uspořádaném na jeho počest v rámci mezinárodního festivalu filmů s detektivní tématikou v belgickém Lutychu.

„Bude to můj poslední film, protože stejně jako boxer nechce přecenit své síly v ringu, nechci to přehnat s filmem," řekl 81letý Delon, který prý k rozhodnutí dospěl poté, co se rozhodl věnovat hraní s dcerou Anouchkou v divadle.

Poslední film bude režírovat Patrice Leconte a zahraje si v něm s Juliette Binocheovou. „Bude o vztahu osmdesátníka, tedy muže mého věku, s ženou kolem padesátky," prozradil Delon.

„Uvědomil jsem si nejkrásnější věc na světě, hrát se svou dcerou, a přistoupil jsem na turné, což jsem doposud odmítal. Dát jí roli, v níž dominuje nad vlastním otcem, je největším štěstím mého života," prohlásil slavný umělec. Dodal, že dal přednost divadlu kvůli přímému kontaktu s publikem.

Francouzský charismatický herec Alain Delon se naposledy objevil před filmovou kamerou v roce 2008. Tehdy si ve filmu Asterix a Olympijské  zahrál Julia Césara.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47