Zoufalý Martin Zounar! Potkaly ho velké nepříjemnosti a hrozí mu problémy!

 Celebrity 
02. května 2017 04:51 / René Černý
  1
📷
2 fotografie v galerii
Martin Zounar je stále v zápřahu a občas to fyzicky ani psychicky prý moc nedává! Archiv Youtube
Martin Zounar je úspěšný a oblíbený herec. Je ale taky hodně vytížený a bohužel jeho "herecký chtíč" ho dohání. Nezvládá nápor práce a pomalu se hroutí. Hvězdě Ordinace v růžové zahradě hrozí, že by to mohla odnést i zdravotně!

Martin Zoufar svou profesi bere vážně a miluje ji. Zapomíná ale taky na to, že s přibývajícím věkem toho člověk už tolik nezvládne a zvlášť, když chce dobře propojit pracovní a soukromý život.

„Před pár dny se mu udělalo hodně špatně. Málem zkolaboval. Je toho na něj moc, moc si toho na sebe bere a prý musel odříct i nějakou práci," prozradila VIPstory.cz kolegyně Zounara z Ordinace.

Herec dokonce prý musel odříct roli v jedné z chystaných divadelních komedií. „Nedává to a říká, že se cítí vyšťavený, tak se nechal přeobsadit. On všechno bere hodně poctivě, je to profík. To se ale stává hercům běžně, není v tom sám. Hlavně, aby to neodnesl zdravotně, doktor ho prý už i varoval," říká další z kolegů Martina Zounara.

Tak snad to bude Zounar zvládat alespoň tam, kde účinkuje - tedy v Ordinaci, v divadelní společnosti Háta a v dalších projektech, v nichž účinkuje už nějaký ten pátek. Měl by ale taky myslet na své zdraví, protože to by ho pak mohlo přijít hodně draho, kdbyby se například pod náporem práce složil. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47