Rakovinou zkoušená Brenda z Beverly Hills 90210 konečně promluvila o své nemoci!

 Celebrity 
01. května 2017 02:15 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Shannen Doherty se usmívá, má i vlasy a to znamená, že se uzdravuje! Instagram
Jak na tom jen Shannen Doherty (45) alias Brenda z Beverly Hills 90210 po léčbě rakoviny? Dostala se s z toho, nebo je její stav vážný? Nyní herečka konečně promluvila a mnozí jen zírali!

Kvůli zákeřné rakovině prsu, se kterou to vypadalo opravdu špatně, Shannenmusela projít sérií chemoterapií a nakonec i ozařováním. Velmi trpěla a vypadalo to, že to takzvaně nedá. Její obrovskou oporou jí byla maminka a manžel. 

S fanoušky na Instagramu sdílela opravdu drsné momenty z průběhu léčby. Chce tak ty, kteří jsou ve stejně těžké situaci, motivovat, aby život nevzdávali, a ty kteří jsou zdraví, aby si vážili více svých životů.

Po ukončení radiace ale najednou o nemoci mlčela a sociální sítě zahlcovala pouze záznamy a fotkami z hodin tance, kterým propadla během léčení, aby měla nějaký způsob odreagování a přišla na jiné myšlenky.

Teď promluvila! „Byla jem na vyšetření, které dopadlo nejlépe, jak mohlo. Jsem zdravá, ale dobře vím, že relativně. Rozhodujících je teprve dalších pět let a definitivně vyhráno rozhodně mít nemusím. Vím to, nicméně budu doufat a věřit, že se ta zákeřná nemoc už nikdy nevrátí," dodala Doherty, které už i narostly vlasy a cítí se stále lépe. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod