Lucie Bílá si nechala důkladně proklepnout svůj zdravotní stav. Jak je na tom?

 Celebrity 
26. dubna 2017 18:24 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lucie Bílá dorazila do centra komplexní preventivní medicíny a nechala se důkladně proklepnout Klinika YES VISAGE
Málo času, příliš mnoho vyšetření na různých místech. Toto již neplatí pro Lucii Bílou. Není to tak dávno, co Lucie Bílá prohlásila, že zdraví svých blízkých si pohlídá. Své sliby bere vážně a spolu s bratrem dorazili do centra komplexní preventivní medicíny a nechali se důkladně proklepnout. A jak dopadli?

Přestože se o prevenci hovoří a píše, stále ji zanedbáváme. Málokdo si může dovolit trávit dlouhé hodiny v čekárnách a podstupovat jednotlivá vyšetření na různých místech. Zkrátka nemáme čas a čekáme až se tělo ozve. Tato výmluva však už neplatí! Klinika YES VISAGE díky modernímu vybavení svého centra preventivní medicíny a ve spolupráci se špičkovými odborníky nabízí nejkomplexnější celkové preventivní vyšetření aktuálního zdravotního stavu. To, co by vyžadovalo mnoho žádanek a trvalo by měsíce v nemocnicích získáte na Klinice YES VISAGE během jednoho termínu, na jednom místě a s výsledky ihned.

To potvrzuje i Zlatá slavice. "Já jsem, jako každý člověk, který má rád život, zajásala, že jsem našla místo, kde za hodinu a půl zjistím vše, co o svém zdraví potřebuji vědět. Jsem opravdu spokojená, je tu krásné prostředí a parta profesionálů, kteří se vám skutečně věnují. Doporučuji to každému," prozradila s úsměvem na tváři Lucie Bílá.

Vyšetření je zcela bezbolestné a pomůže odhalit případné onemocnění v samém začátku a významně tak snížit riziko vzniku různých nebezpečných chorob. Může třeba upozornit na zvýšené riziko infarktu, žilní trombózy či nádorového onemocnění a na mnoho dalšího.

Na kliniku Zlatá slavice přivedla i svého bratra Karla Zaňáka. "My s bratrem jsme skoro stejně staří a víme, že život není vždy jen rozesmátý. Proto jsme tady. On je pro mě jeden z nejdůležitějších lidí v životě, tak potřebuji proklepnout i jeho," svěřila se Lucie Bílá.

"Oba podstoupili komplexní preventivní vyšetření, které je zaměřeno na případné odhalení nějakých problémů v oblasti kardiovaskulární, onkologické a interní. Vyšetření probíhají v příjemném prostředí, rychle, bezbolestně a provádějí je profesionálové ze tří univerzitních nemocnic. Výsledná lékařská zpráva zahrnuje vždy i pro laika pochopitelné výsledky podrobně vysvětlené lékařem," prozradil nám MUDr. Pavel Boček, vedoucí preventivního centra Kliniky YES VISAGE.

Fanoušci i její nový přítel Radek Filipi mohou jásat, protože jak se zdá, je Lucie Bílá stále ve skvělé kondici. "Všechna vyšetření dopadla výborně. Ještě musíme počkat na výsledky krve, ale myslím, že vše bude v pořádku. Musím ji velmi pochválit. Jako pacientka je trpělivá, milá a maximálně spolupracující," uvedl MUDr. Pavel Boček, vedoucí preventivního centra Kliniky YES VISAGE.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve