Pazderková štve fanoušky! Neunesla kritiku a ruší facebook!

 Celebrity 
25. dubna 2017 02:05 / Lukáš Bauer
  1
📷
2 fotografie v galerii
Iva Pazderková nejspíš kritiku unést neumí!  Youtube
Kritika bohužel ke slávě patří a je na každém, zda ji unese nebo ne. Není to jen o pochlebování, ale i o tom, že někdo řekne, že se mu něco nelíbí. Přijmout kritiku neumí moderátorka a herečka Iva Pazderková.

Pazderková se v neděli v rámci televizní show Tvoje tvář má známý hlas již podruhé převtělila do zpěvačky Pink. Schytala za to ale pořádnou nálož kritiky. A lidí jí to na jejím facebookovém profilu dali náležitě najevi. 

„Tolik nenávisti, urážek a zla za jednu zazpívanou písničku mě opravdu odzbrojilo. A jediné, co všem těm lidem přeji, je, ať jejich dětem, sourozencům a jiným příbuzným nikdo nikdy takhle nepíše," uvedla Iva Pazderková na sociální síti. 

„Vím, že bych měla být tzv. 'nad věcí', ale fakt, že jsem obyčejný člověk a ne mašina bez citu, mi to zrovna dnes ráno nedovoluje. Mám toho dost. Mám dost FB. A proto ho zítra zruším," napsala Iva svým fanouškům s tím, že s nimi zůstane v kontaktu alespoň na Instagramu.

Zkrátka za slávu se někdy platí. A zrovna Pazderková je díky show placena skvěle. Měla by se zřejmě naučit, že ne každý den je o pozorosti a uznání...

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve