Gott za dvě hodiny vyprodal koncert, proč neudělal Lucernu?

 Celebrity 
22. dubna 2017 05:05 / Lukáš Bauer
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott bude zpívat v Hybernii, která byla hned vyprodaná! archiv
Karel Gott se vrací na pódia. Alespoň tak to prezentuje on i jeho management. Teď se mu povedlo něco nevídaného. Proč ale neudělal koncert ve slavné Lucerně, ale jenom v Hybernii, kde je třetina míst!

Koncert Karla Gotta a jeho hostí se uskuteční 31. května v pražském Divadle Hybernia. Vstupenky, které se pohybovaly od 2200 korun až po nejnižších 490, se začaly prodávat v pátek dopoledne a za dvě hodiny nebyla ani jedna.

„To je skvělá zpráva, ale proč to Karel Gott neudělal v Lucerně. Vždyť by ji vyprodal? Nejspíš jsou v tom zase peníze. Zatímco za Hybernii se nájem platí okolo 90 tisíc korun, Lucerna se může vyšplhat i na čtvrt milionu, plus technika a světla," řekl VIPstory.cz zdroj z divadelních produkcí.

„Nejspíš ještě management Karla dostal v Hybernii slevu, takže je tam opravdu za hubičku, kdežto v Lucerně by to vyšlo na statisíce. Ale mohla se klidně udělat, protože Hybernia je malá. Leda, že by udělal ještě jednu," dodal zdroj.

„Po nedobrovolné pauze, která byla způsobena mými zdravotními problémy, cítím, že prožívám jakýsi restart. Vracím se na pódia, za svými příznivci,“ řekl Karel Gott s tím, že chtěl, aby jeho návrat byl postupný. 

Doposud od ukončení onkologické léčby zpíval v Lucerně několikrát, vždy jako host a sám dělal jen koncerty pro 100 lidí v Malostranské besedě, což mu řada fanoušků vyčítala. 
  

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve