Na Noida to prasklo! Má novou ženu!

 Celebrity 
21. dubna 2017 04:51 / Lukáš Bauer
  0
📷
1 fotografie v galerii
S houslistkou Andreou Jiskrovou má mít Noid poměr! Facebook
Vašek Noid Bárta sice řeší to, že se od něj odstěhovala žena Gábina i s dcerkou a projevoval se jako zdrcený, ale teď na něj prasklo, že za ní má zřejmě náhradu! Jde o houslistku Andreu Jiskrovou, s níž má udržovat i intimní poměr!

„Začátek spolupráce s geniální houslistkou Andreou Jiskrovou. Točíme hudbu k filmu," napsal před týdnem Noid na sociální síť. Jak se ukázalo, nešlo jen o pouhou spolupráci.

„Pan Noid si ji našel přes Instagram skrz fotky a oslovil ji jako krásnou houslistku s nabídkou spolupráce. Mimochodem musím dát za pravdu, že je opravdu podobná Gábině. Slovo dalo slovo a ze mě se stal krásný paroháč," řekl Martin Salavec Expres.cz s tím, že mu Noid volal a ptal se, jestli to řekl novinářům.

O nevěře se prý Salavec dozvěděl, když své partnerce opravoval počítač. „Co jsem z jejich konverzace pochopil, tak k tomu došlo už během jejich prvního nahrávání. Pan Noid ji zřejmě svedl,"uvedl s tím, že zpěvák s ní trávil Velikonoce a dokonce ji své představil mamince!

Zpěvák přitom poslední týdny truchlil pro svou ženu Gábinu a tvrdil, že to ona rozvrátila jejich vztah. Může to být ale tak trochu jinak...!

 

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008