Chudák princ Harry: Přizna vážnou nemoc!

 Celebrity 
18. dubna 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Princ Harry teď světu přiznal, s čím bojoval! archiv
Syn britské princezny Diany, která zahynula v pařížském tunelu, přiznal vážné zdravotní problémy. Harryho (32) prý sužují velmi silné deprese a dokonce se s nimi léčí u psychiatra. Teď to sám přiznal!

Těžký stav duše je mnohdy daleko horším onemocnění, než složitý stav těla, říkají jak odborníci, tak ti, kteří si nějakými problémy prošli. Harry přiznal, že trpí těžkými drepresemi a to už odmala!

Zřejmě od chvíle, kdy jemu a bratrovi Williamovi zemřela maminka, princezna Diana.  Od této chvíle uplyne letos v srpnu 20 let! 
 
„Většinu svého života jsem říkal, že jsem v pohodě. Ale v mnoha případech jsem byl blízko naprostému zhroucení. Dnes už jsem v pořádku,“ řekl Harry s tím, že mu trvalo dlouho, než se o svých vnitřních pocitech naučil mluvit s lidmi.

„Můžu bezpečně říci, že ztráta matky ve dvanácti letech a uzavření se do sebe kvůli tomu na dalších dvacet let, mělo docela vážný vliv nejen na můj soukromý život, ale také na mou práci,“ přiznal princ Harry.

Vyrovnával jsem se s tím tak, že jsem strčil hlavu do písku. Odmítal jsem se příliš zabývat maminkou,“ uvedl dále bratr následníka trůnu s tím, že mu pomohl box.

„Časem jsem začal boxovat. Je to opravdu dobrý způsob, jak vypustit agresi. Zachránilo mě to. Několikrát jsem byl na pokraji dát někomu do nosu,“ řekl Harry a otevřeně přiznal také to, že s pomocí svého bratra a dalších blízkých několikrát vyhledal psychologa i psychiatra. Tento stav ho sužuje dodnes. Někdy je to prý lepší, jind horší. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod