Štěpánová zřejmě nakonec nepřijde o luxusní vilu!

 Celebrity 
15. dubna 2017 04:51 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
O svůj vysněný luxusní dům v anglickém stylu Bára Štěpánová nejspíš nakonec nepřijde archiv, Nova
Bára Štěpánová nejspíš nakonec nepřijde o svou luxusní vilu na Kladensku! Ta je psaná na jejího manžela Míru Barabáše! I když už byla zahájena exekuce a řízení na prodej nemovitosti, zřejmě se vše podařilo urovnat!

Dům v hodnotě až 20 milionů korun v Zákolanech tak možná banka ani nikdo jiný nezabaví. Míra Barabáš, manžel herečky Báry Štěpánové, jedné z hvězd z Ordinace v růžové zahradě, se asi domluvil s bankou a problém dluhů zřejmě vyřešil nějakým "překrývacím" úvěrem. 

Podle katastru emovitostí je nemovitost zatížena změnou právního vztahu ve formě "Zástavního práva". V dokumentu je uvedena Komernční banka a Miroslav Barabáš. Znamenalo by to, že si na dům znovu vzal úvěr, tedy hypotéku Štěpánové manžel. Tím nejspíš dostal peníze na dluhy, které splatí a dům mu zůstane. I když zastavěný u bankovního domu.

Problém s dluhy a hrozbou exekuce trvají nejméně dva až tři roky. Důvodem mají být údajně dluhy z podnikání Barabáše, předtím z dluhů z neplacení pravidelných odvodů z podnikání. 

Bára Štěpánová s Mírou Barabášem budovali dům v anglickém stylu řadu let, včetně zhrady. Teď by o něj měli přijít? Tomu proto zabránili. A pokud jsou informace správné, brzo zmínky o exekuci a příkaz k prodeji nemovitosti z výpisu katastru zmizí. Herečce a hudebníkovi se tak nejspíš bude i lépe dýchat...!

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve