Půvabná moderátorka Sandra Parmová ukázala těhotenské bříško

 Celebrity 
13. dubna 2017 14:36 / Ema Maxová
  0
📷
12 fotografií v galerii
Sandra Parmová začíná šestý měsíc těhotenství  Facebook
Moderátorka odpoledních zpráv Sandra Parmová začíná šestý měsíc těhotenství a nebýt bříška, vůbec by si nikdo nevšiml, že čeká miminko. Sandra má to štěstí, že je stále štíhlounká.

Krásná moderátorka nemá ani v pokročilém stádiu těhotenství problémy s váhou. Zatím přibrala jen pět kilogramů a vypadá naprosto fantasticky! Moderátorka TV Prima prozradila, že čeká holčičku a dokonce má už vybrané i jméno. To si ale zatím nechávají s přítelem Pavlem pro sebe. 

Parmová, která se nedávno zasnoubila na romantické dovolené v Thajsku, se v úterý objevila na křestu nového dámského parfému. Sandra jen září a je vidět, že je velmi šťastná a zamilovaná. Na akci si oblékla upnuté černé šaty, ve kterých vynikla šíhlá postavička i těhotenské bříško.

Křest byl zároveň oslavou pro zpěvačku Martu Jandovou, která dnes slaví své 43. narozeniny. Obřím narozeninovým dortem ji překvapil kolega z show Tvoje tvář má známý hlas Adam Mišík, který také celou akci moderoval.

Sandra nebyla jedinou půvabnou tváří, která se na křtu objevila. Kráskami se to tam jen hemžilo! Popřát Martě Jandové dorazila řada dalších známých tváří.

Nechyběly Daniela Písařovicová, Petra Svoboda, Eliška Bučková, Kateřina Průšová, Renata Langmannová, Jitka Nováčková, Monika Leová, Eva Perkausová, Aneta Vignerová, Michaela Gemrotová, Andrea Bezděková, Karolína Mališová, Lucie Kovandová, Ivana Mentlová, Kateřina Kristelová nebo Eva Decastelo. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008