Špinarová vydělává po smrti miliony! A co vzkázal její syn fanouškům?

 Celebrity 
13. dubna 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Věra Špinrová zemřela ve věku 65 let, její syn Adam i nyní promluvil! Archiv
Už to tak prostě je, že velcí lidé jsou nejvíce oceněni až po smrti. Podobně, jako začnou hodně vydělávat. To je i případ před třemi týdny zesnulé Věry Špinarové!

Úmrtím Věry Špinarové (65) nastal extrémní zájem o její CD, DVD a další produkty. Proto zpěvačka až nyní začala nejvíce vydělávat. Například z každého prodaného alba získají dědicové Věry Špinarové 40 procnet z prodejní ceny. Zbytek peněz zůstává organizaci OSA a část, jak uvedlo Aha, poputuje i na Charitu Ostrava, které se sama Špinarová věnovala.

Hlavními dědici jsou - Špinarové 84letá maminka a syn Adam Pavlík. Jakmile je notář vyzve, budou řešit, co dál. Ve hře je byt v Ostravě, rodinný dům u Fulneku, tantiémy i nějaké úspory.

Nyní ke všemu ještě syn Adam Pavlík zveřejnil text, týkající se pohřbu a situace s jeho maminkou. Proto také na sociální síť napsal: „Chtěl bych ještě jednou touto cestou poděkovat Vám všem, kteří jste se v sobotu 1.4. rozloučili ať už doma nebo v obřadní síni s mojí mámou a Vaší zpěvačkou Věrkou Špinarovou. Vaše podpora byla pro nás velmi posilující a zároveň velmi emotivní," napsal Pavlík.

Přidal i svou osobní zkušenost. „Moje dcera, řekla,že si vůbec neuvědomila, jak vzácný byla babička člověk. Byla pro ni milovaná babička a zpěvačka až potom. Každý z Vás už jistě přisel aspoň jednou o svého milovaného blízkého a každý z Vás určitě ví, jak bolestné je vědomí, že je to nezvratné a definitivní. Moje máma milovala život, svoji práci a člověčinu. Člověčinu bez přetvářky, nezištnou a lidskou. Byla velmi poctivý člověk, věřila lidem a díky tomu byla někdy až dětsky naivní. Když něco"dávala", tak od srdce. Nemůžu stále uvěřit, že zrovna to ji zradilo. Její vlastní srdce...," řekl smutně Pavlík.

Hudebník a syn zpěvačky se také ohradil proti pomluvám! „Někdy se na stránkách dočítám, že si užívám mediální masáž. Jen blázen nebo člověk bez emocí si může myslet, že podávat rozhovory a dělit se o svou bolest nad ztrátou mámy v době, kdy ještě sám tomu nemůžeš uvěřit, je „wellness pro duši". Máma je jenom jedna a je úplně jedno, jakou práci dělá," podotkl Adam Pavlík.

Nezapomněl taky všem poděkovat, kteří na něj mysleli, pomáhali s pohřbem a podobně. „Mnohokrát děkuji za celou mojí rodinu, za slova útěchy, podporu a za to , že jste byli u toho s námi, když jsme se naposledy loučili s mámou, babičkou, tchýni - kamarádkou, tetou...., prostě Špinarkou. Zvlášť bych chtěl poděkovat všem těm,kteři mi byli nápomocni a vyšli vstříc při přípravě a průběhu posledního rozloučení," doplnil Adam Pavlík. 

 

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47