Štěpánová si dobírala slavného malíře a pak mu zazpívala!

 Celebrity 
10. dubna 2017 03:20 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Kristian Kodet s dcerou Jacquelinou a kamarádkou Bárou Štěpánovou na otevíračce jeho antiku s galerií! archiv K. Kodeta
Bára Štěpánová se nezdá, ale je velmi vtipná, k tomu umí hrát na kytaru a zpívat! Přesně to udělala o víkendu v Táboře, kde svůj nový antik a maličkou galerii svých obrazů otevíral malíř Kristian Kodet se svou dcerou Jacquelinou.

Na openingu prodejny u hlavního táborského náměstí nechyběla jak Bára Štěpánová, tak ani glosátor a moderátor Ivo Šmoldas. „Kristian si antik pořídil proto, aby si nepřipadal nejstarší...," zavtipkoval a Bára Štěpánová ho doplnila: „Kristian miluje staré věci, ale ne staré ženy..."

Sám Kristian Kodet, který je momentálně nejprodávanějším malířem současnosti, měl kdysi v Táboře soubor tří domů, kde měl velkou galerii. Domy pak prodal Petře Kovandové, jenž v nich zbudovala unikátní Muzeum čokolády a marcipánu. Teď se autor do jihočeského města, u kterého má svou chalupu, nádherně zrekonstruovanou faru, opět vrátil.

„Vracím se na místo činu a strašně mě to baví. Miluju procházet starožitnictví, vetešnictví. Mám rád věci a domy, které mají ducha. I proto jsem se s dcerou Jaxquelinou rozhodl, že uděláme tenhle obchůdek a čas od času tu i uspořádáme nějaké setkání pro přátele a fajn lidi," řekl malíř. 

Na otevíračce antiku s galerií měl doslova narváno. Nechyběl ani starosta Jiří Fišer, který mu popřál hodně štěstí a mnoho Kodetových přátel a známých. „Příští rok slavím kulatiny, tak doufám, že se toho dožiju, a že zase ještě něco vybuduji, vymyslím. Já totiž neumím sedět na místě. Razím takové heslo, že 'jen činy se počítají'," dodal Kristian Kodet.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?