Basiková udělala zásadní životní krok! Tohle přeci čekal každý!

 Celebrity 
09. dubna 2017 02:30 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rozpad vztahu dloho Bára Basiková s Petrem Polákem tajili! Profimedia
To to trvalo! Každý čekal, že to takhle dopadne, jen bylo otázkou, kdy s tím sama zpěvačka vyjde na světlo světa. Zpěvačka Bára Basiková je sama. Rozpadl se tak její vztah s výrazně mladším příležitostným hercem, ale taky taxikářem Petrem Polákem!

Svému okolí se Basiková už vloni svěřila, že v jejím manželství vládne krize. Před veřejností to tajili, ale jejich okolí vědělo své. Nedávno se Polák z domu nadaleko Národní třídy odstěhoval. Ale jen o několik ulic dál. Jak uvedla Sedmička, pro syna Theodora si ale chodí, dokonce ho vyzvedává ze školy. 

Basiková se snažila před veřejností všechno tutlat a doknce se snažila tvrdit, že o nic nejde. „Máme se rádi a všechno je fajn“," tvrdila ještě nedávno. Všichni ale věděli, že je to jinak.

,,Nebudu to nijak komentovat,“ řekl Polák Sedmičce, když se ho snažili po jedné z hádek vyzpovídat. Kdyby bylo vše v pořádku, řekl by to. Takto dal najevo, že jsou věci jinak.

Zůstali ale kamarádi a Petr Polák dokonce Báru Basikovou nedávno osobně podpořil na obnovené premiéře Johanky z Arku v Divadle Kalich. Proč by nemohli zůstat přáteli, když spolu mají syna. Je to pořád lepší, než se hádat, soudit a dělat si naschvály. A to by Basiková nikdy nepřipustila. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008