Úplně nahá Lucie Bílá! Takhle už ji nikdy jindy neuvidíte! FOTO jako důkaz

 Celebrity 
08. dubna 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Takhle Lucii Bílou snad ještě nikdy nikdo neviděl...No, posuďte sami v galerii v článku! archiv L. Bílé
Úplně nahá Lucie Bílá, tedy Hana Zaňáková! Včera slavila 51 narozeniny a některým přátelům a známým rozesílala svůj "akt"! Adresáty taky ujišťovala, že takhle už jí nikdy neuvidí!

Zlatá slavice měla pravdu! Takhle ji už opravdu nikdy nikdo neuvidí! Úplně nahou. Ale aby nedošlo k mýlce, zpěvačka rozesílala svou nahou toku z doby, kdy ještě nahá chodit mohla a nikomu to nepřišlo divné! Zhruba v jejích pěti letech! 

„Víckrát mě nahou neuvidíte," stálo u snímku, který Lucie Bílá odesílala jako poděkování k gratulaci. Vtipné, originální a ke všemu hodně zajímavé poděkování. 

„Nebyla by to Lucka, aby něco zajímavého nevymyslela. Je vidět, že má smysl pro humor. A hodně jsme se zasmáli, když jsme od ní fotku se sdělením dostali," prozradila VIPstory.cz její kamarádka z dětství z Otvovic.

Ne, že by snad Lucie Bílá dnes, ve svých 51. letech nemohla nafotit akty. Určitě by mohla a neměla by se za co stydět. Nicméně neudělal aby to. Tak, jak jí Pánbůh stvořil se ukazuje jen dvěma lidem - svému lékaři a taky příteli Radkovi Filippimu. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008