ŠOK! Jiří Pomeje má rakovinu!!!

 Celebrity 
07. dubna 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiřího Pomeje čeká velmi komplikovaná léčba, ale on sám věří, že to dá! Profimedia
Velmi krušní chvíle a šok prožívá herec a bývalý producent Jiří Pomeje! Lékaři mu oznámili velmi krutou zprávu. A sice, že má rakovinu! Právě v těchto dnech podstoupil operační zákrok. Jenomže to není všechno. Čeká ho velmi náročná léčba!

„Mám tam, bohužel, opravdu zhoubný nádor...,“ potvrdil herec, který si vždy snažil hrát na tvrďáka. Jenže při konstatování diagnózy se rozbrečí snad každý. 

„Toho jsem se tak obával. Vše začalo tím, že jsem ztratil hlas. Lékaři si mysleli, že jde pouze o virózu, léčili to antibiotiky. Léky nezabíraly, což bylo doktorům divné," prozradil herec. Proto v Ústřední vojenské nemocnici v Praze podstoupil vyšetření a ortel byl jasný - rakovina hrtanu!

Pomeje podstoupil už zákrok, při němž mu výrůstky lékaři odstranili. Nyní rozhodnou, zda pacient podsoupí chemoterapii, nebo "jen" ozařování. Prognóza není úplně jasná. Ke všemu by mohlo hrozit, že by Jiří Pomeje mohl přijít o hlas. 

Podobnou nemocí si prošel a v život už téměř nevěřil zpěvák Laďa Kerndl. Nakonec ji překonal a dokonce řadu let zpívá. Nezbývá, než Pomejemu držet palce, aby se z této kruté nemoci dostal. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47