Šílené hádky mezi Williamem a Kate! Konec velké královské lásky?

 Celebrity 
06. dubna 2017 03:20 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Mezi Kate a Williamem to hodně vře a hrozí i královský rozvod!  archiv
Zazvonil zvonec a romantické královské pohádky je zřejmě konec. Mezi Kate Middleton a princem Williamem to hodně vře. Šílené hádky cloumají Buckinghamským palácem několikrát týdně. A několikrát padlo i slovo rozvod!

Kate se v minulých dnech dokonce sbalila své děti a odjela od Williama. Vše prý proto, že se princ nechová jako otec rodiny a manžel, ale jako puberťák.

Rozhodně tomu nepřidala pánská jízda Williama, který se nedávno na párty pořádně rozjel a fotoaparáty přítomných ho nachytaly se sexy kočičkou modelkou Sophií Taylor. Kate zuřila, Williame zapíral tvrdil, že "o nic nešlo".

Kate se nestačila ještě vypořádat s potratem a musí řešit, proč se její manžílek otáčí za jinými. „Udělal jsi ze mě blázna," křičela prý na Williama.

Vyčítá mu, že namísto toho, aby s ní a dětmi byl více doma, chodí na pařby s kamarády. Podle signálů z paláce je vévodkyně Kate na prahu svých sil. Je vystresovaná a zoufalá. 

A co na to babička, britská královna Alžběta II.? „Stará paní je z toho nešťastná, protože jí to trápí. Už proto, že se o tom na veřejnosti mluví, a že Williama považovala za zodpovědného," dodal zdroj z královkého paláce! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47