Nešťastné vyjádření Bílé o pohřbu Špinarové! To zas bude nenávisti!

 Celebrity 
06. dubna 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá si letos zahraje hlavní roli v muzikálu Sestra v akci! Profimedia
Ať udělá Lucie Bílá cokoli, u některých lidí je to špatně! To, že v sobotu nejela na pohřeb kolegyně Věry Špinarové do Ostravy, se dá pochopit. Vzdálenost, čas a pak závazky. Nicméně Slavice, která zítra oslaví své 51. narozeniny by asi měla více promýšlet co, komu a jak říká! Důvod, který uvedla, je spíš hodně podivný!

Na otázku, proč nebyla v Ostravě na pohřbu kolegyni, s kterou zazpívala duet, Lucie Bílá na tiskovce k muzikálu Sestra v akci, kde si na podzim zahraje hlavní roli, pro noviáře řekla: „Popravdě řečeno jsem ani nevěděla, kde ten pohřeb je! Já jsem měla Věrušku moc ráda. Viděli jsme se za třicet let mé kariéry jenom dvakrát v životě. Jednou jsem jí pozvala do svého pořadu a jednou jsme se náhodou mihli... Vážím si jí a moc a já se loučím s lidma v srdci a po svým," prohlásila Bílá pro Blesk.

Ale to nebyl jediný důvod, proč na pohřeb Špinarové nejela. Měla prý práci, kterou nemohla odříct. A pak sama přiznala, že i kdyby se rozloučit přijela, možná by to bylo taky špatně. Lidé by prý řešili, co měla na sobě, proč vlastně přijela a podobně. 

„To, že nevěděla, kde je pohřeb, je ten největší nesmysl, který jsem od Lucky kdy slyšela. Ke všemu její přítel je z Ostravy a tam to věděli všichni. A k tomu to ve všem médiích bylo, kde bude mít Věrka pohřeb. Chápu, že nejela, ale květinu nebo věnec poslat mohla. To už z kolegyality se dělá...," dodala jedna z kolegyň obou zpěvaček s tím, že ale nikoho neodsuzuje.

Nepřijel ani Karel Gott, který taky neposlal ani kytici. Petra Janů také nepřijela, ale stejně jako Marta Kubišová, poslala věnec. S Věrou Špinarovou se rozloučilo na 40 tisíc lidí, včetně Heidi Janků, Jarka Nohavici, Petra Bendeho, Marie Rottrové nebo Standy Hložka.

„Kdo mohl a chtěl přijet, přijel, kdo ne, měl k tomu své důvody. Já tohle neřeším. Mamka by byla určitě ráda, že jí tolik lidí přijelo dát sbohem. Nečekali jsme to a o to víc všem děkuji," nechal se slyšet syn Špinarové Adam Pavlík. 

Ten také prozradil, že urna s popelem Věry Špinarové bude uložena na hřbitově nedaleko Ostravy, kde je pohřben i jeho strýc, bratr Špinarové. Toho v roce 1980 neznámý pachatel umlátil k smrti přímo na Štědrý den. 

Možná i to, že Lucie před více jak rokem pohřbila milovanou maminku, se rozhodla tyto akce vynechat, pokud to jen trochu půjde. Až na současnost, kdy díky příteli Radkovi prožívá velkou lásku, neměla poslední dva roky zrovna růžové. Ostatně mnohem více o tom prozradí v sobotu večer v dokumentu České televize s názvem Nebe, peklo, Lucie! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47