Smutné! Tolik o Špinarové mluvili, ale na pohřeb nejeli! Proč?

 Celebrity 
03. dubna 2017 04:50 / René Černý
  1
📷
2 fotografie v galerii
S Věrou Špinarovou se přišlo rozloučit na 40 tisíc lidí, ale někteří kolegové ne! archiv
On prý na pohřby nechodí, ale mohl alespoň poslat věnec. Ona zase odjíždí na dovolenou, ale věnec poslala! Karel Gott a Petra Janů jsou jedny z těch osobnostní, které se na pohřeb kolegyně Věry Špinarové do Ostravy nevydaly! Proč?

Zatímco na 40 000 lidí z celé republiky, nejenom z Ostravy, se na poslední rozloučení se zpěvačkou s famózním hlasem vydalo, Zlatý slavík, Zlatá slavice nikoli. Gott ale ani neposlal věnec. To Petra Janů, která odlétá prý na Kubu na dovolenou, ano. 

„Odchod Věry Špinarové mě velmi zasáhl, byla to výjimečná zpěvačka, tygřice z Ostravy, která měla v sobě něco, co žádná škola nenaučí. Že jsem se neúčastnil pohřbu, neznamená, že jsem k ní neměl žádný vztah. Právě naopak. Přiznám se ale, že nerad chodím na pohřební loučení s lidmi, na které si chci uchovat jen hezké vzpomínky, ne ty smuteční,“ sdělil Blesku Karel Gott, který byl naposledy na pohřbu kamarádovi Karlu Svobodovi nebo Waldemaru Matuškovi.

Petra Janů, s kterou jela Špinarová dvě velké turné, do Ostravy nejela. Sice tvrdila, že to časově nestihne, ale vystoupení neměla. Zřejmě ale má moc zařizování s odletem na Kubu, kam jede na dva týdny na dovolenou. Zlí jazykové ale tvrdí, že se s ní Věra Špinarová v posledních měsících nemusela, proto Janů na pohřeb prostě nejela.

Je to škoda, že někteří, kteří nehráli v divadle nebo neněli jiné povinnosti, nepřijeli. Když mohla ze zahraničí přiletět Marie Rottrová, mohli oni také. Hezky o ní mluvili, ale dát jí sbohem, to už je asi moc úsilí," zamyslela se kamarádka Špinarové z Ostravy. 

To Marta Kubišová poslala alespoň věnec. Na pohřeb do Ostravy jet se necítila. Špinarová by si přitom ale zasloužila, kdyby se s ní rozloučit přijelo daleko více kolegů. Mnozí namítají, že kdyby bylo rozloučení rozděleno do dvou dnů - jedno v Praze a druhé pak v Ostravě, měli by zpěváci i herci, ale i běžné fanouškové větší šanci se s milovanou Špinarko rozloučit. 

„Kdo chtěl a měl čas, přijel. Kdo ne, rozloučil se s Věrkou třeba po svém. Nikomu nelze nic vyčítat...," dodal blízký kamarád zpěvačky!

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47