Noid bojuje s nevěrnou Gábinou o dceru! Nechce se ji vzdát!

 Celebrity 
02. dubna 2017 03:20 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
O dceru chce Václav Noid Bárta se svou ženou Gábinou pečovat střídavou formou! Profimedia
Václav Noid Bárta se rozhodně nechce vzdát své dcery Terezky. Bojuje proto se svou stále manželkou Gábinou. A když to bude nutné, půjde třeba k soudu. K tomu tedy asi půjde stejně, protože s partnerkou se mu asi nepodaří dohodnout!

Noid nechce vídat dcerku jen tehdy, když se nevěrné Gábině, jak o ní sám mluví, zachce. Chce prostě víc...! „Dceru jsem týden neviděl. Zatím mi Gábina určuje, kdy ji smím a nesmím vidět. Což mi vadí. Jsme oba rovnocenní rodiče. Věřím, že i když má Gábina nový vzah, respektuje mě jako tátu. Tedy, chci tomu věřit," řekl zpěvák, který je tím, co se mezi ním a partnerkou stalo, stále zdrcen. 

Rozvést se chce, ale už ví i to, jak by měl vypadat návrh týkající se péče o jejich dceru. „Naše dcera nás má ráda oba. Myslím oba stejně. Jsme schopni se oba o ni postarat. Nechci předjímat, co bude. Ale rozhodně si myslím, že máme jako rodiče stejná práva a stejné povinnosti. Mám určitý sen, který se týká Terezky. Je to něco, co by Terezka podle mě uvítala. A když se bavím s okolím, tak prý to je to nejlepší, co by Terezka mohla mít," řekl pro Super.cz Noid s tím, že nejlepší by podle něj bylo, aby Terezce zůstal domov v Mukařově, kde jako rodina žili. Tam by se on a Gábina u Terezky střídali.

Zda se to podaří, není teď jasné. Jeho manželka Gábina je totiž zatím poměrně nekompromisní. Předtím Noida označila za závisláka na drogách i alkoholu. On toto vše odmítá!  

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008