Neskutečné! Vondráčková je i v sedmdesáti kočka! Tady je důkaz!

 Celebrity 
01. dubna 2017 02:20 / René Černý
  2
📷
2 fotografie v galerii
Helena Vondráčková zazářila v Plzni v muzikálu Kočky! Archiv H. Vondráčkové
I v sedmdesáti může být žena kočka A to doslova! Legenda českého popu Helena Vondráčková se totiž vrátila do slavného muzikálu Kočky. V plzeňské verzi, kterou uvádí Divadlo J. K. Tyla, se hned dvakrát v jeden den představila v roli Grizabelly. Tu jí na hostování přenechala Stanislava Topinková Fořtová.

Zpěvačka, která oslaví letos své životní jubileum, zářila i v Muzikálu Mamma Mia!, se teď objevila v dalším slavném díle! A nutno říct, že je to role pro ní opět jako ušitá!

„Je to právě 12 let, co jsem naposledy hrála Grizabellu v Kočkách v Praze. A tak mne potěšilo, že jsem díky režiséru Lumíru Olšovskému dostala nabídku, abych si tuto roli v plzeňském divadle zopakovala. Se souborem se mi hrálo velice dobře, přijali mne nádherně. Stejně tak i publikum, které nás ocenilo ovacemi ve stoje,“ řekla Helena Vondráčková.

„Měla jsem na sobě můj kostým z pražské verze Koček. A nádherně mi padnul. Jen je v něm teplo, ale s tím jsem počítala. Během pauzy mezi prvním a druhým představením jsem si zašla před divadlo na vzduch a způsobila jsem trochu rozruch,“ svěřila s úsměvem zpěvačka. 

„Nejvíce ze mne byly nadšené děti, hodně jich přišlo na odpolední představení. Ráda jsem se jim pak v předsálí na památku podepsala,“ prozradila Helena.  „Myslela jsem si, že si teď od muzikálů chvilku odpočinu, ale v červenci a v srpnu mne budou moci příznivci znovu vidět v muzikálu Mamma Mia! v Praze. Na podzim mne pak čeká role královny v chystaném muzikálu Michala Davida Muž se železnou maskou. A znovu si také v Plzni střihnu Kočky,“ prozradila Helena.

Tu už 13. dubna čeká velký narozeninový koncert v brněnském Bobycentru, který natočí Česká televize a odvysílá ho v den zpěvaččina jubilea, v sobotu 24. června. „Po návratu z Plzně jsem začala na tuto show bedlivě zkoušet, hlavně stepařská čísla,“ dodala Vondráčková, které do Brna přijedou gratulovat např. Jitka Zelenková, Leona Machálková, Jan Cina nebo slovenská vokální skupina Fragile.

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve