Peroutka dostal od Ledeckého netradiční dárek k narozeninám!

 Celebrity 
29. března 2017 02:10 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Milan Peroutka získal od Janka Ledeckého roli v novém muzikálu IAGO! IAGO
Zpěvák Milan Peroutka dostal k 27. narozeninám netradiční, ale o to hezčí dárek. Rovnou roli Cassia v novém muzikálu IAGO. Oznámil mu to sám producent Janek Ledecký, který mu pogratuloval a dal podepsat smlouvu.

Mladý zpěvák Milan Peroutka (27), který v současné době září v show Tvoje tvář má známý hlas, získal roli v muzikálu! A nedal mu ji nikdo jiný, než porotce známé soutěže Janek Ledecký (54).

„Já jsem měl to štěstí, že jsem Milana objevil ve Tváři a od začátku od jeho prvního vystoupení ho sledujeme s velikým úžasem, protože se ukázalo, že je úplně jedno, jaké slavné postavy a písničky se v historii pop music chopí, protože všechno udělá naprosto dokonale. Já jsem už dlouho nenarazil na takhle talentovaného člověka a ještě pracovitého, který by měl rozsah tři a půl oktávy, uměl hrát, uměl tancovat a ještě by ho to strašně bavilo," řekl Ledecký, jehož muzikál bude mít premiéru v září v Divadle Hybernia.

Peroutka si musel roli zasloužit. „Před tvůrčím týmem a potvrzenými interprety jsem předzpíval Cassiův stěžejní song. Popravdě jsem z toho neměl dobrý pocit a zapochyboval jsem, jestli jsem Janka nezklamal. Odepsal mi, že já ho zklamat nemůžu, ale že je rád, že mě zná i z jiných situací," smál se Milan Peroutka.

V roli Cassia se bude alternovat s Davidem Gránským. „Mám upřímnou radost, že se budeme alternovat zrovna s Davidem. Myslím, že se vzájemně respektujeme. Těším se ale samozřejmě i na další kolegy," dodal Peroutka, který si zahraje i s Ledeckým, který si střihle hlavní roli!  

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod