Šok! Špinarová tušila, že se blíží její konec!

 Celebrity 
28. března 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Poslední rozhovor pro televizi natáčela před třemi týdny u sebe doma a diváci ho uvidí dnes večer! FTV Prima
Zpěvačka Věra Špinarová, která zemřela v neděli večer na následky středečního kolapsu v Čáslavi, zřejmě tušila, že se blízí její konec. Dokonce se s tím pár lidem svěřila. V den, kdy zkolabovala ale nic nenasvědčovalo tomu, že by šlo o její poslední vystoupení!

Špinarová po kolapsu upadla do komatu, z kterého se už neprobudila. Její mozek byl dlouhodobým výpadnem srdeční činnosti zřejmě tolik narušen, že by už nikdy nebyla v pořádku. 

„Její stav byl beznadějný. Nastala tam vlastně mozková smrt. Lékaři dělali co mohli, ale bylo to vlastně skoro zbytečné. I kdyby se probrala z komatu, už nikdy by nebyla v pořádku tak, jak ji lidé znali," sdělil zdroj z nemocnice v Motole, kde byla zpěvačka hospitalizována. 

Také syn Špinarové Adam Pavlík přiznal, že situace byla vlastně téměř bezbadějná. „Ta situace byla od začátku kritická a vlastně jasná. Byly dvě variatny a tahle, která se stala, byla vlastně tou lepší," naznačil hudebník a manažer zesnulé zpěvačky to, že by už nikdy nebyla v pořádku.

Špinarová by už nikdy zřejmě nezpívala a patrně by potřebovala stálou péči. A než tato představa, byl pro ni odchod, kdy nic necítila, vlastně milosrdný.

Máme se splnilo vlastně to, o čem sní různí herci, zpěváci, odejít na jevišti. A to se jí vyplnilo," dodal syn Adam Pavlík.

Co přesně bylo příčinou kolapsu Špinarové, není jasné. Zřejmě za vším byly ale vleklejší zdravotní problémy. 

„Ona se mi už loni svěřila, že se necítí dobře. Že si myslí, že to už moc nedá, že se blíží její konec. Nevím, jak to myslela, ale cítila se hrozně unavená," přiznal i hudebník Petr Janda.

Přitom lidé z okolí Špinarové dokonce hovoří o tom, že nešlo o první zpěvaččin kolaps za poslední měsíce. Žádný ale neskončil takhle špatně.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve