Bílá má “novou maminku” i velkou rodinu! A podstoupila operaci!

 Celebrity 
23. března 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Díky Radkovi získala Lucie Bílá novou rodinu i maminku! Facebook
Lucie Bílá před rokem navždy ztratila svou milovanou maminku Hanu. Nyní je ale zase šťatsná. Díky svému příteli Radkovi získala novou velkou rodinu, ale i “novou maminku”

Za svou potencionální tchýní, která je jen o něci starší, než ona sama, se zpěvačka vydala spolu s Radkem do jednoho z ostravských paneláků. Zde právě pané Fejerčáková, jak se jmenoval původně i Radek Filipi, bydlí.

„Asi tak tři neděle nazpátek jsme tady viděli nakupovat Lucku Bílou v jednom obchodě,“ sdělil Blesku soused Radkovy maminky. „Určitě byli na návštěvě u paní Fejerčákové. Co by jinak tady v těch končinách taky dělala?,” podotkl soused. 

Lucie Bílá to, že se s maminkou svého o 18 let mladšího přítele setkala, nepopírá. Naopak se novou rodinou už pochlubila!

„Radka miluje celé mé okolí. A já jsem zase šťastná za jeho maminku a dva bratry. Vždycky jsem si přála velkou rodinu a teď ji mám,“ řekla Lucie, která je prý do přítele zamilovaná jako puberťačka.

„Kamarádkám o něm neustále vypráví. Je prostě šťastná a nenechá si to ničím zkazit,” dodal jeden z kolegů Lucie Bílé z Karlínského divadla.

Zpěvačka má kromě nového přítele, nové maminky i "nové oči". Respektive nechala si opravit zrak. Na speciální klinice jí zákrokem pomohli od dioptrií!

„Ráda bych se podělila o svou zkušenost. Asi jako každý jsem se bála, ale od prvního okamžiku na klinice Gemini ve Zlíně jsem měla pocit, že jsem doma. Nádherná atmosféra, milý personál, sestry, lékaři. Díky všem a především panu primáři Pavlu Stodůlkovi jsem odjížděla jako z milé návštěvy. To, že vidím a mých pět dioptrií je fuč, považuji za malý zázrak," napsala na sociální síti Lucie Bílá! 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47